"Kullota është gjithmonë më e bukur dhe më e shijshme në anën tjetër të gardhit"

Dedë AbaziMay 18 at 11:48 PM

Një djalosh i rreckosur, shitës gazetash, qëndronte në trotuar dhe me gojëhapur i afrohet një biznesmeni, kur ai doli nga automjetij i tij. E ndoqi më pas deri te zyra e tij. "Sa i lumtur do të isha - nëse unë do ta kisha një makinë të tillë", - i thonte vetvetes gazet-shitësi! Kurse biznesmeni, teksa qendronte i ulur në kulltukun e zyrës së tij, mendonte; "sa i lumtur do të isha sikur të mund të shtonte në llogarinë e tij bankare edhe një milion dollarë"! Vetëm në këtë mënyrë mund të ndihej i përmbushur. "Kullota është gjithmonë më e bukur dhe më e shijshme në anën tjetër të gardhit" - thotë gomari, duke zgjatur qafën e tij, në përpjekje për ta arritur atë. Një burrë i martuar sheh me ndrojtje disa zonja të bukura me fustana prej dantelle në rrugë, dhe mendon; "sa fatlum do të isha nëse gruaja e ime do të ishte e bukur si ato". - Ndoshta gruaja e tij është shumë më e bukur, por ai nuk e sheh atë bukuri, sepse "kullota është gjithmonë më e gjelbër në anën tjetër të gardhit" - sipas gomarit! (Napoleon Hill)0 views

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌