top of page
2023.PNG

Kur indeksi i mesimit dhe ndryshimit eshte i larte ska gje ne bote qe te ndalon.

Dori Taci jam shume e lumtur per ty. ☺️ Kur indeksi i mesimit dhe ndryshimit eshte i larte ska gje ne bote qe te ndalon. https://www.facebook.com/dori.taci.18


https://www.mimozapower.com/lironiaftesitetuaja


189 views1 comment
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page