top of page
2023.PNG

Kur jetes kuptimin me te madh, ja jep nje vendim i marr nga ty....

Lejojeni detin t'ju cliroje, Let the sea, set you free ishte emri i trajnimit 3-ditor ne Borsh.


Nisi cdo gje me nje emer, i cili erdhi si burim e nje ndjenje te brendshme dashurie per detin e trazuar, qe eshte brenda nesh dhe per ta qetesuar ate.

Ne jemi qenie te palimituara dhe e limitojme veten shume.


Ne behemi pranues te nje fati, te cilin vete e kemi krijuar.


Ne mbajme ne supet tona ngarkese te madhe, pa menduar qe vete e kemi krijuar.


Seminari 3-ditor na ndihmoje ti nxirrnim ne pah gjithe emocionet negative qe na bllokonin, duke i liruar ato dhe duke i lene te shkojne ne detin e pafund.


Mbi 50 pjesmarres nga grupmosha te ndryshme, nga profesione te ndryshme, nga shtete te ndryshme te botes, biznesmen te ndryshem dhe te fuqishem, ishin pjese e ketij trajnimi magjik.


Te gjithe ne qe vendosem ti jepnim nje dhurate vetes, duke u bashkuar ne kete event 3-ditor, perjetuam momente magjike, qeshem pa fund, qajtem duke nxjerr jashte negativitetin dhe u lumturuam duke futur brenda paqen dhe qetesine qe meritojme.

Prezenca e nje energjie aq te fuqishme, qe u krijua ne grupin e pare te trajnimit 3-ditor, hapi rrugen duke e liruar ate per vazhdimesine e trajnimeve tjera, ku do ti jepet mundesia gjithe atyre qe jane gati te perjetojne nje eksperience te jashtezakonshme.


3 dite intensive, te mbushura me argetim, ushtrime, teknika, lirime, meditime per clirimim te negativitetit, harmoni mes grupit dhe leksione te fuqishme, qe te ndryshojne jeten 100%.


Askush prej nesh nuk u kthye i njejti ne shtepite e tyre, te gjithe ne brendine tone reflektuam, ndryshuam, liruam dhe pastruam trupin, mendjen dhe shpirtin tone.


Dashuria, integriteti, te qenit i nje mendje dhe bashkpunimi i secilit prej nesh me njeri-tjetrin, beri qe ky seminar te jepte efekt te fuqishem tek te gjithe ne.


Kur jetes kuptimin me te madh, ja jep nje vendim i marr nga ty....

182 views1 comment

1 Comment


doruntinelestrani
doruntinelestrani
Jul 01, 2021

Ishte vebimari ma i mir qe u majt naj her


Like
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page