"Metoda me e fuqishme ne bote per te liruar limitimet, mendimet dhe bllokimet negative."

Updated: Apr 6

Pyeteni veten kush jam une ne te vertet dhe ku doni te shkoni?!

Jetoni cdo dite me te verteten tuaj. E verteta juaj do te ju liroje. Ne trajnimin tani, ju do te mesoni si kjo eshte e mundur.


"Nëse e lini rritjen tuaj te rastësia, gjithmonë do të jetoni në vendin e mediokritetit.


Por nëse planifikoni rritjen tuaj, merrni njerëz jashtëzakonisht të suksesshëm si mentorë dhe kërkoni vetë-zotërim dhe një komunitet pozitiv të përpjekjeve, atëherë mund të arrini ëndrrat tuaja dhe te bëheni modeli që e dini se jeni i destinuar të jeni ! "


Ata qe do te perfitojne ta bejne te tyren kete diamant te fshehur, do ta kene per te gjithe jeten. Ata qe do te mendohen e do te mendohen, rrezikojne te humbin mundesine e persosur per jeten e tyre sepse kete material nuk do ta gjejne me ne Iam Power.


Metoda e lirimit te mendimeve dhe bllokimeve negative + Niveli 1 = 97€ me anëtarësim të përhershëm.

Kliko mbi linkun per regjistrim.

425 views0 comments

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌