top of page
2023.PNG

Mos u ndjeni te braktisur sepse jam gjithnje me ju, nuk do te ju braktis, nuk mund te ju braktis...Edhe sot kane vdekur 22 712 nga Uria( dhe nr ritet ne cdo sekond)- Keta jane njerez gjithashtu! (People who died of hunger today 22 712), gjithesejt kane vdekur 17,234 nga Virusi prej kur u shpall pandemia- Gripi Covid 19, Kjo mesatarish ka mare 190 jete njerezish ne dite qe eshte nje numer 100 here me i vogel ne krahasim me ata qe vdesin nga Uria cdo dite! Apo ato le te vdesin se skane cfare te hane e ne te jetojme, cfare dallimi bejme te gjithe jemi njerez te gjithe duam te jetojme ne kushte me te mira.


Kjo qe po ndodh eshte virusi i sjelljes se balancit ne toke.


Zot na ndihmo si qe na ke ndihmuar gjithmone, te behemi te mire dhe te bejme vepra te mira.

Nese shikoni kete faqe te statistikave boterore do te thoni cfare eshte duke ndodhur.

Aha po uria nuk eshte ngjitese dhe nuk na rezikon neve?


Mos u ndjeni te braktisur sepse jam gjithnje me ju, nuk do te ju braktis, nuk mund te ju braktis sepse ju jeni krijimi im.

ZOTI

🙏

110 views0 comments
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page