top of page
2023.PNG

Nëse jeni çekiç, atëherë gjithçka duket si gozhdë. Lajmet nga Kevin Trudeau Për Covid 19!

Përditësimi im i fundit zbuloi disa nga "burimet" e mia.

Nëse jeni çekiç, atëherë gjithçka duket si gozhdë. Mendoni për këtë. Nëse jeni reporter i motit, atëherë në çdo kohë që mund të krijoni një skenar të mundshëm për rastin më të keq, ju e bëni këtë. Sa herë që ka zjarre, uragane, ose përmbytje apo tërmete, të gjithë "ekspertët e motit" marrin vëmendjen e duhur. Ata janë aq të lumtur që janë qendra e vëmendjes. Ata përhapin frikën tek të gjithë duke parashikuar gjithmonë skenarin e rastit më të keq.

Mendoni për të gjitha zjarret që sapo kanë ndodhur në Kaliforni dhe Australi. Çdo ditë kjo është gjithçka për të cilën ata folën. Ata krijuan histerinë masive. Pastaj një ditë ata thjesht ndaluan së foluri ÇDO GjË rreth zjarreve.

Cfare ndodhi? Epo, fundi i botës nuk ndodhi.

Gazetarët dhe mediat kryesore duan që të gjithë të kenë gjithmonë frikë dhe të vijnë tek ata për "lajme" dhe përgjigje. Ata në mënyrë të dëshpëruar duhet të jenë relevante. Kjo është e vërtetë tani, më shumë se kurrë sepse fuqia dhe ndikimi i tyre po dobësohet për shkak të internetit.

Ata kanë nevojë të madhe për shikuesit dhe do të bëjnë gjithçka për të rritur vlerësimet. Prandaj, ata përdorin fjalë si "Breaking News"; kriza; urgjente; Fatkeqësi; pandemike; SHPËRTHEN; dhe VDEKJET.

Për mediat kryesore, është e rëndësishme për mbijetesën e tyre të kenë një histori "Stop the Press". Ata e bëjnë këtë gjatë gjithë kohës. Ata qajnë si ujku pa pushim duke thënë se qielli po bie, por kurrë nuk bie. Megjithatë, të gjithë vazhdojnë të bien në këtë grackë.

Delet.

Tani komuniteti mjekësor, që rrallë merr qendrën e vëmendjes, është qendra e vëmendjes. Këta njerëz me qëllim ftohen si "të lartë" në "shpërthime" të mundshme. Ata në të vërtetë janë “ngacmuar” për Covid-19. Ata "e duan" një "pandemi të mirë" sepse marrin gjithë vëmendjen dhe arrijnë të "shpëtojnë ditën".

Oh po, ata me siguri do ta kursejnë ditën.

Shikoni për njoftimin e madh brenda disa muajve: "Nëse nuk do të ndërmerrnim veprimin që morëm, kjo do të kishte qenë një katastrofë globale me qindra miliona të vdekur. Por për shkak se ne ishim këtu, bota dhe njerëzimi u shpëtuan nga shkatërrimi! "

Media kryesore është duke ju bërë të besoni se ky virus është vdekjeprurës dhe do të vrasë qindra miliona njerëz në të gjithë botën.

Njerëzit janë të frikësuar duke menduar "nëse marr virusin, do të vdes!"

Media është plotësisht e papërgjegjshme.

Faktet nuk përputhen me këtë hype dhe histeri.

Askush nuk thotë në të vërtetë se qindra miliona do të vdesin. Ata thjesht ju mashtrojnë duke menduar atë. Në fakt, CDC amerikane lëshoi ​​një deklaratë duke thënë se ata besojnë se afro 90 milion amerikanë do ta marrin këtë virus, por shumica nuk do ta dinë kurrë që e kanë atë dhe nuk do të tregojnë kurrë ndonjë simptomë, dhe rreth 500,000 do të vdesin (kryesisht ata me një gjendje mjekësore para-ekzistuese ose një sistem imuniteti i kompromentuar).

Edhe nëse ndodh që skenari i rastit më të keq, dhe të gjithë shpresojmë që të mos ndodhë, nuk është e tmerrshme. Po, është e tmerrshme për familjet e atyre që vdesin. Por çdo vit mesatarisht 300,000 amerikanë vdesin nga infeksione të poshtme të frymëmarrjes përfshirë gripin. Pra, "skenari i rastit më të keq" nuk është me të vërtetë një ngjarje "qielli po bie".

Le të shohim "nivelet e vdekjes" aktuale, të verifikuar të atyre që "marrin virusin". Kjo do t'ju bëjë të gjithë të ndiheni më mirë.

Që nga sot, ka rreth 400,000 raste të konfirmuara në të gjithë botën. Kjo do të thotë që rreth 400,000 kanë testuar pozitive për virusin. Organizata Botërore e Shëndetit thotë se për çdo rast të konfirmuar, ka ndoshta 10-20 më shumë njerëz që kanë virusin por nuk tregojnë simptoma dhe nuk mund të testohen kurrë dhe kështu nuk llogariten.

Kjo do të thotë që në realitet, ka rreth 4-8 MILION persona me këtë virus tani.

Numri i rasteve të konfirmuara do të rritet në mënyrë dramatike dhe shpejt, Jo sepse më shumë njerëz po marrin virusin, por sepse më shumë njerëz po provohen për virusin. Kështu që kur e shihni numrin e rasteve të reja të rritura gjatë ditëve dhe javëve në vazhdim, kjo nuk është një gjë e keqe. -Është keq-informacion.

4-8 milion njerëz tashmë kanë virusin. Mbi 90% nuk ​​do të tregojnë kurrë ndonjë simptomë, kurrë. Ky është një lajm shumë i mirë.

Ka afërsisht 15,000 vdekje që i atribuohen virusit. Ky është një numër "i rremë i lartë". Ministri italian i shëndetësisë dhe ekspertë të tjerë të ndryshëm thonë se shumë njerëz të sëmurë dhe të moshuar kanë vdekur nga shkaqe natyrale dhe gjithashtu kanë pasur virusin. Ata u llogaritën si njerëz që "vdiqën nga virusi". Kjo është e rreme. Ata thjesht vdiqën dhe gjithashtu Kishin virusin. Virusi NUK i vrau.

Një burrë u godit nga një autobus dhe vdiq, por për shkak se ai kishte virusin, ata e llogaritën atë si të vdekur, që kishte virusin. Jo, ai vdiq SEPSE u godit nga një autobus!

Le të supozojmë se ky 15,000 numri i të vdekurve është i saktë (dhe ky numër do të vazhdojë të rritet, ashtu si edhe numri i vdekjeve të gripit, por askush nuk po i llogarit ato ... dhe po, gjatë kësaj periudhe të njëjtë 50,000 njerëz kanë vdekur nga Gripi por askush nuk dëshiron që ju ta dëgjoni këtë).

Kështu që "shkalla e vdekshmërisë" është rreth 4% nëse përdorni numrin e rasteve të konfirmuara, ose rreth një e katërta 1% nëse përdorni numrin real të personave që kanë virusin.


Edhe CDC amerikane (Qendrat për Kontrollin e Sëmundjeve) dhe Organizata Botërore e Shëndetit në Kombet e Bashkuara po vlerësojnë një normë më të ulët se 1% të vdekshmërisë. Kjo do të thotë që shkalla e vdekshmërisë REALE është pothuajse e njëjtë (mbase pak më e lartë) sesa një grip i rregullt.

Kështu që të gjithë, rekalsoheni.

Edhe pse ky virus transmetohet saktësisht si një grip normal, ata presin që më shumë njerëz ta "marrin këtë virus" sepse është i ri dhe njerëzimi nuk ka qenë në gjendje të krijojë një imunitet natyror ndaj tij.

Por kjo është vetëm një teori, dhe faktet thonë ndryshe, siç do t'ju tregoj më poshtë. Siç mund ta shihni, këta numra "skenari më të keq" janë ende vetëm pak më të larta se një grip i rregullt, normal, sezonal.

Laureat i Nobelit për Kimi ndërsa ishte në Shkollën e Mjekësisë në Universitetin e Stanford, Dr. Michael Levitt tha se "fundi i pandemisë është shumë afër në Kinë" me më shumë se 10,000 vdekje. Konsideroni se ÇDO VJET në Kinë mbi 200,000 vdesin nga gripi. Vetëm këtë vit, tashmë 150,000 kanë vdekur nga gripi në Kinë dhe vetëm 10,000 nga Covid-19. ËShtë interesante që askush nuk krijoi histeri mbi 150,000 vdekje në Kinë për shkak të gripit, por mediat po ulërasin qielli po bie me më pak se 10,000 vdekje të Covid-19 (më afër 8000 në të vërtetë).

Levitt është një nga ekspertët që pretendon se ka tani, 10-20 herë më shumë njerëz që kanë pasur ose kanë virus se numri aktual i rreth 400,000 sepse 90% e njerëzve që marrin këtë virus nuk do të tregojnë NDONJË symptom dhe kurrë nuk e dinë ata ishin të infektuar. Sistemi imunitar natyror i trupit thjesht lufton atë dhe eliminon virusin. Ky përsëri është një lajm shumë i mirë.

Kjo na çon në 2 pyetjet e mëdha:

P 1.) A po përhapet ky virus më shpejt se një grip normal?

A.) JO. Po përhapet më ngadalë se një grip normal dhe përhapet saktësisht në të njëjtën mënyrë.

P 2.) A është ky virus më vdekjeprurës sesa një grip normal.

A.) Për 95% të njerëzve, ky virus nuk është më vdekjeprurës sesa një grip normal dhe 95% kurrë nuk do të pësojë asnjë simptomë. Por është më vdekjeprurëse për ata njerëz që bien në kategoritë e "rrezikut të lartë". Kjo përfshin çdo person mbi 60 vjeç me kushte mjekësore ekzistuese; ata që janë duke marrë çdo lloj steroidi ose ilaçe pa recetë që "rrisin rrezikun tuaj për infeksion" dhe "ulin aftësinë tuaj për të luftuar infeksionet" (kjo është ilaçet farmaceutike SHUM); personat me astmë; kushdo që ka probleme me mushkëritë ose frymëmarrjen; duhanpirësit e rëndë; ata që janë në kimio ose kanë një sistem imuniteti të komprometuar ose të shtypur; ato që janë aktualisht të sëmurë, të dobët dhe që kanë të bëjnë me kequshqyerjen. Ky virus shkakton më shumë probleme për këtë grup në krahasim me një grip normal.

Le të shohim disa fakte shumë të rëndësishme që janë raportet e mira të lajmeve:

-Është raportuar se ekziston një qytet i vogël verior italian i Vo, afër vendit ku u shfaq fillimisht shpërthimi. Në këtë qytet me vetëm 3300 banorë, ÇDO person u testua për virusin. Vetëm 3% testuan pozitive, por mbi 95% e atyre që testuan pozitive NUK treguan simptoma. Ata që kishin simptoma, treguan vetëm simptoma të MESME, të ngjashme me një ftohje MESATARE. Qyteti urdhëroi të gjithë banorët të qëndrojnë në shtëpitë e tyre për 2 javë. Askush nuk kishte nevojë të shkonte në spital pasi askush nuk mori asnjë simptomë serioze (vetëm 5% e atyre që u testuan treguan ndonjë simptomë dhe ata mbetën SHUM të butë). Pastaj të gjithë u testuan përsëri. Vetëm disa njerëz të rinj u testuan pozitivisht dhe ende JO ASNJË nuk kishte ndonjë simptomë madhore dhe askush nuk vdiq.

Ky është një lajm i MADH dhe tregon se izolimi ndalon përhapjen e virusit dhe gjithashtu tregon se virusi NUK është vdekjeprurës.

-Në Islandë 3.787 njerëz u testuan në mënyrë të rastësishme dhe 218 u testuan pozitive. Nga ata 218, gjysma nuk kishte simptoma dhe kurrë nuk kishte pësuar fare simptoma. Gjysma tjetër kishte vetëm simptoma MË të Mëdha, të ftohurit. Askush nuk vdiq dhe askush nuk kishte nevojë të shkonte në spital ose të duhej një frymëmarrës. LAJME SHUMË TË MIRA PËRSËRI. Përsëri, më shumë prova që virusi NUK është vdekjeprurës.

-Fred Smith i FedEx tha që të punësuarit e tij në 700+ në Wuhan Kinë u testuan të gjithë dhe vetëm 7 dolën pozitivë. Ata qëndruan në shtëpi për 2 javë. Askush tjetër nuk u infektua. Ata 7 punonjës nuk treguan asnjë simptomë dhe të gjithë ishin plotësisht mirë. SHUM prova që virusi NUK është vdekjeprurës.

-KJO ËSHTË PROVA MË E MIRË DERI TANI: Anija e lundrimit Princesha Diamond përfaqësoi një skenar të rastit më të keq për sa i përket përhapjes së sëmundjeve. Anija është vendi i përsosur me kushtet ideale që një virus të përhapet nga një person tek tjetri. Të gjithë në bord (pasagjerët dhe ekuipazhi) ishin të ekspozuar ndaj virusit. POR vetëm 20% në të vërtetë u infektuan dhe u testuan pozitive! Ky është një lajm si me një grip normal !! Ekspertët thonë se "bazuar në këtë dhe të dhëna të tjera, shumica e njerëzve thjesht janë natyrshëm imunë dhe madje edhe nëse ekspozohen, NUK do të infektohen". Askush në anije lundrimi që mori virusin u sëmur rëndë dhe askush nuk vdiq. Përsëri NJË LAJM SHUMË I MIRË dhe pozitiv që virusi NUK është vdekjeprurës.

-LAJM I MADH! Ky shpërthim ka përfunduar në Kinë dhe Korenë e Jugut. JO ose shumë pak raste të reja dhe jo ose shumë pak vdekje të reja. Njerëzit e mi në terren atje më thonë që gjërat po kthehen në normalitet ngadalë me impiantet prodhuese që sjellin punëtorët e tyre dhe po mbërrijnë në ndërrime 24/7.


Nuk ka nevojë për panik.

Siç e përmenda në azhurnimet e mëparshme, Amerika ka një çështje më të madhe se vendet e tjera sepse Amerika ka më shumë njerëz me "rrezik të lartë" me sistem imuniteti të shtypur sepse amerikanët marrin ilaçe farmaceutike si karamele. Më shumë amerikanë kanë efektin anësor të barit të rekomanduar të "rrezikut të rritur të infeksionit dhe aftësisë më të ulët për të luftuar infeksionet", kështu që numri i Amerikës mund të jetë pak më i keq se vendet e tjera.

Edhe kështu, nuk ka asgjë për t'u frikësuar, përveç vetë frikës. Frika do të shtypë sistemin tuaj imunitar.

Këtu janë disa gjëra që mund të bëni për të zvogëluar stresin dhe ankthin tuaj:

-Merrni një trajtim B.E.S.T. Shkoni në https://www.morter.com për më shumë informacion.

-Merrni një "kartë bilanci" nga https://www.ichingsystems.net/store/c6/Advanced_Balancing_Instrument.html

Shkoni te http://tfttapping.com/tft-in-a-world-of-chaos-coronavirus për lehtësimin e stresit

Në jetë, të gjitha gjërat duhet të shihen në perspektivë.

Konsideroni se ÇDO VITE:

- 1.5 milion njerëz vdesin nga diarreja!

- 3 milion njerëz vdesin nga infeksione të poshtme të frymëmarrjes (si ky koronavirus dhe gripi)!

- 10 milion vdesin nga sëmundja e arterieve koronare!

Sa do të vdesin nga ky koronavirus (Covid-19)? Një pjesë e atyre numrave të kombinuar.

Atëherë histeria? Hmmmmmmm, shumë, shumë arsye. Unë do të zbuloj arsyet e VËRTETA, mediat kryesore, Kombet e Bashkuara, Bashkimi Evropian dhe qeveritë e tjera po krijojnë këtë histori masive dhe panik. Kontrolloni shpesh këtu për më shumë azhurnime që së shpejti.

Çdo gjë është mirë miqtë e mi. Jeni të qetë. Bëhuni në qendër. Bëhuni në paqe. Asnjëherë mos i rezisto asaj që është dhe asaj që nuk mund ta ndryshosh. Dije që qielli nuk po bie. Në fakt, ka shumë gjëra të mëdha dhe mundësi financiare që do të dalin nga kjo dhe shumë shpejt. Unë do të flas për to në azhurnimet e ardhshme, kështu që qëndroni të në këtë faqe!

Do të shoh shumë shpejt në TOP!

Shoku juaj (i qeshur dhe i lumtur),

Kevin Trudeau

GlobalInformationNetwork.com


534 views3 comments
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page