Nëse ne mundemi të jemi Pozitiv edhe Ju mundeni!

Ja pse je ti dhe askush tjeter qe duhet te ndryshoj, sepse nese ti nuk je mire me financat, nuk ke shendet te mire, nuk ke lidhje te mira e gjithe bota te duket keq, lumturia e tjetrit te pengon, nuk beson ne askend dhe ne asgje.


Ndersa kur je mire me financat ti ec me ndryshe, qesh me ndryshe, krenohesh me ndryshe, kur je mire me shendet kur je edhe ne lidhje te mira e gjithe bota eshte e jotja.


Dallimi mes te pares dhe te dytes eshte vetem nje hap me shume ne perpjekjet e juaja te perqendroni vemendjen ne gjerat qe i doni. ❤


226 views0 comments