top of page
2023.PNG

Napoleon Hill tha: "Çdo fatkeqësi, çdo dështim, çdo dhimbje në zemër mbart me vete farën...

Ne ju inkurajojmë të ndiqni praktikat tuaja më të mira të kujdesit për veten, të cilat, natyrisht, përfshijnë kujdesin për trupin tuaj dhe mjedisin fizik.

 

Sidoqoftë, është po aq e rëndësishme që të kujdeseni shumë për shëndetin tuaj mendor dhe shpirtëror sepse këtu fillon lehtësimi.


Jini të vetëdijshëm për atë që po ndodh në botën përreth jush, por mos banoni atje. Ngrini mendimet tuaja në një frekuencë më të lartë - vendi ku banojnë rezultatet që dëshironi.


Në Kapitullin 9 të Fuqisë së Fshehur, Thomas Troward thotë, "Në të vërtetë nuk ka energji në universin tonë, por ajo që buron nga vetvetja ... dhe fuqia që duket se banon në rrethinën tonë rrjedh tërësisht nga mendja jonë."


Napoleon Hill tha: "Çdo fatkeqësi, çdo dështim, çdo dhimbje në zemër mbart me vete farën e një përfitimi të barabartë ose më të madh."


Ky është një moment i shkëlqyeshëm për t’u zhytur më thellë në studimet tuaja dhe për të mbjellë fara që do të çelin në diçka që do ta bëjë jetën tuaj dhe këtë botë një vend më të mirë.


Sigurisht, ne do të jemi këtu për t'ju mbështetur në çdo hap të rrugës.


Ne do të ndajmë mjete, burime dhe përmbajtje për t'ju ndihmuar të ndjeheni më të sigurt dhe të mbeteni pozitiv dhe produktiv gjatë kësaj kohe të trazirave globale.

  

Gjithcka eshte mire,


701 views2 comments

Recent Posts

See All

2 Comments


  Marie Prela
Marie Prela
Mar 16, 2020

Bravo dhe faleminderit! 🌹

Like

Mimoza shume faleminderit. Je e mrekullueshme. Mirenjohje pa fund per ju, per lajmet pozitive qe percillni. ⭐️⭐️

Like
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page