top of page
2023.PNG

Ndonjehere, dicka e ndjen se vdiq ne brendine tende...leje te shkoj...

Ndonjehere, dicka e ndjen se vdiq ne brendine tende...leje te shkoj, le te shkojne shpresat e kota, te pritja e gjerave te ndryshojne nga jashte. Le te shkojne pritshmerite qe ke ndaj njerezve te tjere, ktheji pritshmerite nga vetja, besoi procesit te ritjes tende ne thellesite e pafundme te shpirtit tend. Ti do te arrish atje ku je nisur dhe bile qellimi qe ti e ke pikturuar ne mendje do te jete 1000here me i bukur se sa imagjinata yte. Sepse nese ne kemi nje deshire Zoti na e realizon mbi pritshmerite tona. Vetem duro edhe pak. Vetem dashuro edhe pak me shume burimin tend te pasterise, te qartesimit te kristalizimit, te manifestimit. Dashuro pafundesisht veten, cdo gje brenda teje dhe cdo gje jashte teje do te shkelqej ashtu si drita qe ti je. ❤
34 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page