Ne nuk mund te mesojme askend sepse ne e kemi te veshtire se pari te mesojme veten!

Mirekupto veten dhe te tjeret. Askush asnjehere nuk e kupton se eshte poshte deri sa te ritet.


Kur te ritet do te kuptoje...leje te ritet ashtu si ai ose ajo do.


Ne nuk mund te mesojme askend sepse ne e kemi te veshtire se pari te mesojme veten!


Mimoza Taqi May 5, 2016 at 1:38 AM · Tetovë ·

Te gjithe gjykimet ndaj vetes ose te tjereve duhet ti leme te shkojne


Mimoza Taqi May 5, 2015 at 9:56 PM ·

Për shkak se ju nuk jeni në biznesin e duhur dhe në mjedisin e duhur tani, mos mendoni se duhet t’i shtyni veprimet tuaja deri sa të arrini në biznesin apo mjedisin e duhur.


Mimoza Taqi May 5, 2015 at 9:52 PM ·

Ja se si jane shumica e njerezve qe presin se mos po ndodh dicka rastesisht... Dhe ju nuk mund të thoni sesa do të doni të veproni në të ardhmën e rastësishme deri sa kjo rastësi të arrijë.


Mimoza Taqi May 5, 2015 at 9:47 PM ·

Libri i xhepit tuaj nuk do të transformohet në çantën me fat, e cila duhet gjithnjë të jetë e mbushur me para pa asnjë përpjekje nga ana juaj. Kjo është pika vendimtare në shkencën për t’u bërë i pasur.


Mimoza Taqi May 5, 2015 at 4:32 PM ·

Njeriu është I lindur të jetë I pasur. Fuqitë e trashëguara në të janë të pashtershme. çdo person normal është I pajisur me shkathtësi të plota, të cilat në qoftë se zhvillohen në mënyrë të duhur dhe aplikohen në mënyrë shkencore, do t’I sigurojë sukses,


Mimoza Taqi May 5, 2015 at 4:32 PM ·

Është dëshira e zotit që njeriu nuk duhet vetëm të përdor, por përjetojë, çdo të mirë në univers. Ligji I Zotit nuk I mohon njeriut asgjë.


Mimoza Taqi May 5, 2015 at 4:31 PM ·

“Ai mundet I cili mendon se mundet.” ZOTI synoi që çdo individ të jetë I suksesshëm. Është synimi I Zotit që njeriu të bëhet I madh.


Mimoza Taqi May 5, 2015 at 4:28 PM ·

Mjaft më u ankuat, u tallet dhe ngarkuat këtë tokë të bukur me fjalë të helmosura...MJAFT ËSHTË MJAFT MË!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Bëj diçka ndryshe Investo në vete:

Bëhu sot Pjesë e Iam Power

Shkruani te dhenat e juaja këtu që të ju kontaktoj stafi jonë për ofertat speciale:

Apliko Sot0 views

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Hyrje në Nivelin 4

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌