Ngatërimi i profesionit sjell lloj lloj kombinimesh të frikshme dhe qesharake

Ngatërimi i profesionit sjell lloj lloj kombinimesh të frikshme dhe qesharake, psh duke parë se sa shumë para fitojnë këngëtarët të gjithë duan të bëhen këngëtar, por Zoti ju dha Zërin e bukur vetëm disave dhe jo të gjithë kanë zë për të kënduar ( talent), nëse unë do të doja të bëhem këngëtare jam e sigurtë se në koncertin e parë të gjithë do të më gjuanin me domate, sepse zëri im për të kënduar është shumë i shëmtuar.

Ose një rast tjetër një mjek i ri i cili ishte detyruar nga mami e tij mjeke te behet mjek sepse do te kete me shume para, kish krijuar gjithçka të mundëshme por jo nje mjek dinjitoz sepse ai per çdo pacient e thirte mamin e tij në celular dhe i tregonte simptomat qe ajo ti tregonte diagnozen dhe kuren. Pse sepse talenti i tij mund të ketë qenë të jetë një sharaxhi shuem i suksesshëm por jo mjek.

Por inati dhe lakmia e tepruar i bën njerëzit të largohen nga profesioni i tyre dhe te bëjnë diçka tjetër që nuk është e natyrshme për ata dhe ata duke mësuar shumë dhe duke imituar të tjerët dalin si rezultat nje kombinim i berberit me shkencëtarin dhe ne fund del nje rezulltat i cili te ben gjithcka pos vetes dhe talentit te dhuruar nga Zoti. Shartimi i molles ne patate , klonimi i derit ne lepurush ☺️ Gjeni talentin tuaj dhe qëndroni aty sepse aty e keni suksesin.☺️

Mimoza Thaqi

21, Maj, 2020159 views

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌