top of page
2023.PNG

NXITONI PASI ME ZBRITJE DERI NE 75%, KETE KURS DHE KETO BENEFITE I PERFITONI DERI NE 26 - SHKURT.

Kurs 3- Mujor për Trajner Motivimi në grup-MASTERMIND


Përfitoni FALAS:

1. Pjesmarrjen në 5 trajnimet Online.

2. Pjesmarrjen në seminarin fizik 2-ditor qe do te mbahet ne Durres, me date: 13 Shkurt (nuk përfshihet në çmim akomodimi në Hotel, vetëm pjesmarrja).

3. Nivelin 4 në Iam Power ( mbi 1000 trajnime për të qenë LIDER BOTËROR).

4. Posedim të përhershëm të videove të Kursit.


NXITONI PASI ME ZBRITJE DERI NE 75%, KETE KURS DHE KETO BENEFITE I PERFITONI DERI NE 26 SHKURT...


Per me shume detaje klikoni ne linkun e meposhtem: https://www.mimozapower.com/kurs3mujorpertrajner190 views0 comments
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page