top of page
2023.PNG

Perse nje Trajner Motivues ne jeten tone???

Një trajner motivues është dikush që është trajnuar profesionalisht për t'ju ndihmuar në realizimin e potencialit tuaj të plotë dhe arritjen e rezultateve tuaja të dëshiruara. Trajnerët motivues motivojnë individët të vendosin objektiva, të mbajnë përgjegjësi dhe i inkurajojnë ata të përmirësojnë aftësitë e tyre.

Ekzistojnë lloje të ndryshme të fushave në të cilat specializohen trajnerët motivues. Ne Iam Power do te gjeni me gjeresisht detajet perkatese, Mjafton te na kontaktoni!.


"Unë absolutisht besoj se njerëzit, nëse nuk trajnohen, nuk i arrijnë kurrë aftësitë e tyre maksimale." - Bob Nardelli


Çfarë është një trajner?

Një trajner është si një pasqyrë që pasqyron ambiciet dhe potencialin tuaj. Kur përpiqeni të arrini diçka të re, dëshironi dikë me ju në udhëtim, dike qe ju mban doren dhe shkoni perpara.


Mendoni për një trajner si një udhërrëfyes që ju çon nga vendi ku jeni tani në vendin ku dëshironi të jeni. Mund të jetë një mentor, një mësues ose thjesht një person me të cilin ndani ide.


E gjitha që ka rëndësi është që të arrini atje ku dëshironi të jeni, dhe kjo është pikërisht ajo që do të bëjë një trajner ose mentor ne jeten tuaj!


Mund të jetë një gjendje ku ata kanë realizuar qëllimet e tyre të karrierës dhe profesionale, një gjendje ku ata kanë shumë marrëdhënie përmbushëse, ose ndoshta, është një gjendje ku ata përjetojnë qetësinë e brendshme dhe ndihen të fuqizuar.


Një trajner ju ndihmon të merrni këtë vizion dhe ta shfaqni atë në realitetin tuaj ashtu sic ai e shfaqi ne realitetin e tij!

Nje trajner motivues ndihmon klientët të kapërcejnë pengesat që mund të jenë mangësitë e tyre dhe të arrijnë gjithçka që dëshirojnë.

Iam Power eshte akademia me e madhe, e para dhe e vetmja ne shqiptari qe trajnon me sukses shume trajner ne vit! Nese ti ke nevoje (qe eshte shume normale) per nje trajner motivues, na kontakto Tani, menjehere! Nese ti ke deshiren e brendshme te jesh nje trajner motivues i mrekullueshem, na kontakto gjithashtu Tani, menjehere. Ne kemi per ty mundesite me te shkelqyera!Merr informacionin qe te duhet duke na kontaktuar edhe ne rrjetet sociale!

78 views0 comments

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page