top of page
2023.PNG

PO NDODH TANI...

Delegacioni ynë në Basel dhe Mulhouse është në këto momente në një event shumë të rëndësishëm dhe jetëshndërrues për të gjithë!Ka startuar dhe po vazhdon me sukses seminari më i fuqishëm për Dashurinë dhe Paratë "Zotërimi i Parave dhe Dashurisë" në Hotel Bristol në Mulhouse, Francë.

Mes akomodimit te shkëlqyer dhe plot stil në hotelin antik me vlera trashëgimore të vecanta, mes shëtitjeve ne Mulhouse dhe Basel te Zvicrës, mes mësimeve të shkëlqyera dhe sekreteve më të fshehta që mentorët e mrekullive po ndajnë në këto 3 ditë dhe mes shoqërisë së njeri-tjetrit, grupi pjesëmarrës më dëshmon magjinë unike që po përjetojnë në cdo minutë që kalojnë së bashku!Ky seminar është i pari për këtë vit në europë dhe pason nga disa seminare të tjera në europë vitin e shkuar dhe gjithashtu premton fuqishëm për një historik të seminareve të mrekullueshme këtë vit në europë dhe më gjërë.
Për përsonat që nuk mundën dot të ishin fizikisht prezent në këtë event të shkëlqyer, do të kenë mundësinë të përfitojnë audiot e kodit sekret të kësaj ngjarjeje, edhe pak ditë, me shumë zbritje %.
Kliko në butonin më poshtë për të parë se për çfarë bëhet fjalë...

ose më shkruaj në whats ap ose viber për të përfituar mundësinë e shkëlqyer që përsëritet jo më shumë se një herë në jetë!!
Erisa Bujari

Iam Power Team

Business Manager - Psychologist and Motivational Coach.

Tel: 00355676533556
357 views0 comments
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page