Regjistrohuni Falas në platformën më të mirë në botë, në gjuhën tonë shqipe..shkrim nga Ney Zara

Regjistrohuni Falas në platformën më të mirë në botë, në gjuhën tonë shqipe, të themeluar vetëm për ne nga sipërmarrësja Mimoza Thaqi.⠀

Ajo vet ka kaluar në këto hapa dhe ka arritur shumë suksese, ka ndihmuar shumë njerëz të arrijnë çfarë duan në jetën e tyre si askush tjetër, sepse ajo na jep të vërtetën e kësaj bote. ⠀

Për largimin e bllokimeve, mendimeve negative, si ne jemi rritur, përse na kanë mësuar në atë mënyrë, përse nuk e lejojmë veten të jemi vetja jonë më e lartë, përse nuk e lejojmë veten te jetojmë në mirënjohje për gjithçka,⠀

...të jetojmë në anën e lumturisë dhe mësimit dhe jo stresit e pesimizmit, të gjejmë shpirtin binjak që është më e thjeshta nga dëshirat, por jemi ne që besojmë në gjithçka tjetër e jo tek vetja dhe Zoti.⠀

Si të mos ndikohemi nga mendimet negative të njerëzve të tjerë, si të vazhdojmë jetën tonë edhe kur të tjerët pasiguritë e tyre i paraqesin duke na provokuar edhe pse janë të afërmit tanë apo njerëz të tjerë, pse ai që do të të grabisë” financiarisht është njeriu ytë më i afërt e shumë përse të tjera.⠀

Mos e lodhni veten kot kur kjo platformë nuk po paraqitet tek ju rastësisht.⠀

Por sepse ka ardhur momenti që të gjithë të dinë, atë që shumica e njerëzve të pushtetshëm nuk duan që ju të dini. ⠀

⚜️I AM POWER⚜️

Ps: Të gjitha sekretet i gjeni vetëm në Dëshira Juaj Është Urdhëri Juaj. Këtu ndodh magjia e vërtet, nëse dëgjoni midis rreshtave”.⠀

Po ju them edhe nje sekret tjetër që dëshiroj të ndaj me ju, shumica e motivuesve të tjerë që ndiqni këtu bazohen, në këto mësime në këto shembuj. ⠀

Pss: Mos e shpërndani energiinë tuaj të dëgjoni njëherë njërin e njëherë tjetrin e kam bërë edhe unë, por më shumë ju largon nga e vërteta që ju jeni. Zoti tek ne është dashuri. ⠀

Ju dëshiroj një fundjavë të mrekullueshme.😊

Më shkruani në inbox për informazione👇👇

@ney_zara

https://instagram.com/ney_zara?igshid=1sugkmx74xt0b342 views0 comments