top of page
2023.PNG

SALE SALE SALE, BLACK FRIDAY-50%, -80%


SALE SALE SALE BLACK FRIDAY -50%, -80%


Ky Kurs është dhurata përfundimtare për njerëzimin. Është rruga më e lehtë, më e drejtpërdrejtë për të përmbushur potencialin tuaj më të madh, dhe një nga kurset më të plota të vetë-përmirësimit të disponueshëm sot. Qasje e Palimituar në mbi 185 trajnime! Blej tani

Më e rëndësishmja në jetën tuaj është aftësia juaj për të komunikuar. Suksesi dhe pasuria e pakufizuar është aq e thjeshtë sa përdorimi i fjalëve të duhura për t’u zbuluar këtu. Këto fjalë funksionojnë si me magji! Blej tani

Do të mësoni si të menaxhoni stresin,vetkontrollin, kohën,do të zbuloni potencialet tuaja të vërteta,aftësite sipërmarrëse dhe të rrisni produktivitetin në profesionin tuaj. Blej Tani


Me çdo mësim që keni mësuar deri në këtë pikë të Iam Power ju do të arrini në konkludimet se sa të fuqishme janë mendimet e juaja… Blej Tani


Vetëdija është MBROJTJA MË MIRË !!! Niveli V është formuluar që të ju vetëdisojë për shumë lloje të manipulimeve, hipnozave kolektive dhe individuale. Si të mbrohemi nga çdo formë e sugjerimeve në pamje e mirë por me qëllime jo të mira për ju! Ju mund të ndaloni marrjen e manipulimeve nga kultet, njerëzit që duken sikur janë “qëllim-mirë”. Ju mund të keni një mendje të pavarur. Mund të filloni duke marrë KONTROLLIN! Energjitë negative të lëshuara drejt jush do të shpërbëhen dhe do të keni qartësi mendore, shkëlqim, bukuri e cila nuk ka nevojë për botox. Blej Tani

Si të përmirësoni -vetë imazhin Si të përdorni imagjinatën-për mekanizmin e suksesit Si të hiqni hipnozën nga besimet e gabuara për veten. Si të shndroni krizat në mundësi reale Me këtë Nivel ju do të kuptoni misionin e vërtetë të Iam Power, dhe do të ndiheni të lirë, të fuqizuar, të bindur në forcën dhe fuqinë e mendjes dhe zemrës suaj! Ankthi, depresioni, frika do të jetë diçka e kaluar për ju sepse ju do të kuptoni thellësisht se çfarë e ka shkaktuar gjendjen tuaj. Ju do të pranoni veten ashtu siç jeni dhe do të doni veten në mënyrën e duhur. Blej tani

Ky kurs është për të gjithë ata që janë në llidhje ose nuk kanë lidhje akoma apo kane patur lidhje dhe kane frikë të rifillojnë… Është mësimi më i vlefshëm në jetë që do ta dëgjoni për HARMONINË familjare, është thelbi, qeliza e çdo hapi tjetër që do të ndërrmerrni. Sa do që të mundoheni për të arritur sukses nëse partneri juaj është kundër jush do të dali fjala e tij/saj sepse ai/ajo me bindje të plotë të thotë se do të dështosh dhe pastaj të thotë a të THASH! Blej tani me zbritje 80%

Ne nuk mund të ndryshojmë Botën pa ndryshuar Veten.” Lloji: Kurs online Kohëzgjatja: 3 orë (vetë-mësim) Përfitoni: Çertifikatë Gjuha: Shqip Niveli: Hyrës Aksesi: Qasja gjatë gjithë jetës Shkathtësitë esenciale për Biznes Blej tani me zbritje 80%

Oferta black Friday e mundshme vetëm deri me datë 29.11.2022 I bleni Trajnimet e Nivelit 1, 2, 3, 4, 5 Me 50% zbritje Përdorni kuponin me kodin: bf50 Ndërsa kurset me 80% përdorni kuponin me kodin bf80 Blej tani

31 views0 comments

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page