Sapo ju te harroni nga ju erdhi e mira, ajo ndërpritet!Kur ju ishit në një situatë pa zgjidhje, kur ju luteshit për ndihmë, dhe ndihma ju erdhi nga Zoti përmes njerëzve ju ishit të lumtur përparonit, lulëzonit.

Por sapo u ngatëruat në sukses dhe dituri të ndryshme ju menduat se e bëtë vetë dhe e harruat nga u erdhi e mira, dhe tani e mira u ndërpre.

Nuk e ndërpret askush tjetër përvec teje. Sepse ti e di.

Po dëgjoja sot në Nivelin 2 në Iam Power një audio, dhe mu kujtua kjo. Asnjëherë nuk duhet të jemi mosmirënjohës edhe pse të tjerët janë të tillë.


Bëhuni sa më parë anëtar në Iam Power, sepse oferta e tanishme është vërtetë që stë le asnjë justifikim se nuk mundesh.

Do të dashuroni mënyrën si ndiheni.

Ju jeni përgjigja e gjithë lutjeve tuaja njëherë që të mësoni këtë metodë.

Bëhu anëtarë në Iam Power Niveli 1303 views

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Nëse jeni anëtar Premium Kjo faqe do të Hapet.

Na kontaktoni për çdo pyetje 

Iam Power

Tetovë RMV

​​

Tel Tetovë: +389 76 256 899

Tel Tiranë: +355 68 208 1116

mimoza88@yahoo.com - Mimozapower.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon
  • LinkedIn

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌