top of page
2023.PNG

SEMINAR 1 DITOR në TIRANË, 23.Prill 2016 “MENDO DHE PASUROHU” ME IAM-POWER PERFUNDOI ME SUKSES

SEMINAR 1 DITOR në TIRANË, 23.Prill 2016 “MENDO DHE PASUROHU” ME IAM-POWER PERFUNDOI ME SUKSES

Qëllimi i çdo seminari në Iam-Power është që pjesmarësit të rizbulojnë fuqitë e tyre, të kuptojnë se edhe ata mund të realizojnë ëndërrat e tyre ja disa nga përshtypjet e seminarit:

 1. Energjia pozitive e Seminarit, komunikimi me antarët dhe idetë që ata kanë, Zhbllokimi i të gjitha ndjesive negative, ndjesia se si të realizoj ënërrat e mia.          E. Shpati- Tiranë

 2. Më pëlqeu çdo pjesë në përmbajtje të seminarit. Mësova si do të arrij apo si duhet të arrij të ardhurat. Mësova se duhet ti zgjeroj ëndrat dhe pse. Si të gjej rrugën për të bërë realitet ëndrat që kam. më ka riaktivizuar për qëllimin që i kam vënë vetes por që ende nuk e kam arritur. H. Kurteshi- Kosovë

 3. Së pari jam e lumtur që jam pjesë e Iam-Power, sidomos ql të takova ty Mimoza. Sot ishte një eksperiencë shumë e bukur ajo që më pëlqen këtu është se mëson si të bëhesh i suksesshëm duke mos e humbur shpirtin. Është pikërisht kjo pjesë që më shtz të bëhem pjesë e klubit. Te johan Hendriks gjithashtu pashë pjesën më të rëndësishme të shpirtit të pastër. Vetëm emri poyitim Iam-Power më jep një relaks dhe këtë e pash edhe te njerëzit këtu. Sot bisedoja me njerëz që sikur i njihja një jetë. E kam gjetur më në fund një grup njerëzish që i kërkoja që nga mosha 13 vjeçe. FALEMINDERIT- A. Usha- Kosovë

 4. Ndihem shumë i emocionuar që vendosa se do të ndrzshoj rutinën time. ndiej se erdhi koha e metamorfozës, tani kuptoj se gjithçka ka punuar për të mirën time. Tani mbaron një seminar dhe kujtoj se si di të gjitha dhe kur po vjen seminari i ardhëshëm. Kuptoj se sa nuk di. Sa shumë mirënjophës jam që jam pjesë e kësaj. Tani kuptoj se njeriu më i rëndësishëm jam Unë. Ju dua të gjithëve. God Bless You. anonim.

 5. Shumë bukur kalova në këtë seminar, takova njerëz të mrekullueshëm. E veçanta për këtë seminar ishte se këtë radhë mori pjesë edhe vajza ima Arrita. Më pëlqeu bashkëbiseimi me Johan Hendriks në Skype, bsedat me pjesëmrësit e ri dhe koha e drekës.  Informacioni më i rëndësishëm që dha Mimoza dhe që unë dua të praktikoj në jetën time është: TË DUAM VETEN TONË, GJTHË RËNDËSINË TA ÇOJMË TE VETJA. INVESTIMI TE VETJA ËSHTË I RËNDËSISHËM. Jam mirënjohëse dhe falenderuese që mora pjesë në këtët seminar. Besire Perolli besire_p@hotmail.com

 6. Për herë të parë morra pjesë në një grupim të tillë, me njerëy të specializuar dhe shumë mirë të informuar të cilët më bënë të ndihem pozitive, të ndihem e sigurtë, me më shumë besim në veten time. Kontakti( bashkëbisedimi me prezentuesen) për mua përsëri ishte përvojë e parë që më bëri të ndiej emocione që nuk  i kisha përjetuar më parë, më bëri të jem më këmbëngulëse në rrugëtimin tim drejt mendimit pozitiv, energjive të mia për të arritur atë që dua. Përmes librave dhe cd që mora sot e që do të filloj ti lexoj e dëgjoj që sont jam e bindur në suksesin tim dhe të familjes sime. Faleminder Mimoza që më dhe sot këtë mundësi. Do të jem mirënjohëse gjithmon. S. Burrja Tiranë

 7. Në këtë Seminar morrëm energji pozitive të hatashme, unë në këtë semianr erdha me një ndjenjë të madhe gëzimi, pasi sot u plotësua qëllimi që vendosa kur isha në seminarin parprak me Sheki Useini që kishte poashtu energji të madhe Pozitive. Në sinrin sotëm mësova sërisht për ënrrën dhe madhësinë e saj si dhdlsirën e zjarrtë. Mora ene të Hatashme nga Johan Hendriks ishte pjesë e hatashme e seminarit FALEMINDER  Johan. Ky seminar më ndihmoi të ygjidhja një çështje personale dhe pa pyetur fare shpjegim e gjeta në Seminar. Shkëmbimi i dëshirave me antarët e grupit me energji shumë pozitive më pëlqeu shumë. Ju dua Mimoza Thaqi & Avni Thaqi Iam-Power dr. Besni Nuredini- Kosovë

 8. Në këtë seminar pjesa që më tërhoqi vëmendjen time  ishte ndarja e informacionit në skype nga Johan Hendriks për çlirimin e energjisë dhe frekuencës. Gjithashtu pjesa që thoshte Avniu për elesperiencën e tij me ujin më frymëyoi mua për punën që do të bëj më vonë. Kjo ishte edhe arsyeja e ardhjes sime këtu për tu frymëzuar dhe për të marrl informacione të reja që do të ndihmojnë rrugën time për të arritur sukses. M. Guri- Shqipëri

 9. Jam e lumtur, mirënjohëse dhe falënderuese që sot jam në këtë seminar dhe dëgjoj dituri dhe informacion që do të bëjnë ëndrën time realitet. E veçanta e këtij seminari ishte biseda me Johan Hendriks, eksperienca e tij e hidhur dhe dështimi i tij në vendin e tij njëkohësisht ëndrra e tij që një ditë të shkoj në Amerikë. Pra ishte dëshira e tij e zjartë Amerika.  Dhe ky seminar na dha fuqinë dhe neve që kush shfaqet dëshira e zjartë pengesat zhduken. Sa më shumë marr pjesë në seminare aq më shumë e mësoj sistemin. Si dhe ajo që ishte qershia mbi tortë ishte mirëmbyllja e seminarit me fjalë aq të fuqishme që mbi të gjitha më e rëndësishme ështe vetja jonë. të investojmë dhe të duam veten tonë dhe pastaj paratë vijnë pas nesh. Shihemi në Suksese M. Llalloshi-PRISHTINË

 10. Ishte shumë motivuesm nxitës për të vazhduar me këmbëngulje në arritjen e objektivAVE TË MIA, ARRITJET QË I PRES NË TË ARDHMEN, duken më shpejtë të realizueshme pas këtij seminari. Me projektin më të mirë në botë kompaninë gjigande mbarëbotërore që Universi ma prezentoi dhe trajnimet në Iam-Power do të arrij shumë shpejt objektivat. Faleminderit N. Kurtari- Shqipëri

 11. Lumturi e papërshkruajtur. Mimoza shumë profesionale. Sa të mundem do të ju ndjek fanatikisht dhe ju jepni bazat e suksesit, komplimente pa fund bashk në vazhdim pa u ndalur. Shumë e lumtur për këtë eksperiencë që ndava sot këtu. Shume shpejt do të vim në Tetove. M. Kurtaja-Itali

 12. Semianri sot kishte shumë energji. Mimoza ishte e mrekullueshme, Johan Hendriks na përcolli energji të paparë. Pjesa e mësimit për ar në trurin tonë ishte mrekulli. Njerëzit në sallë shumë të mirë me energji. Sot u fokusuam më shumë për ligjin e tërheqjes për paratë dhe dollarët më duan mua. Si gjithë mësimet dhe teknikat ishin të mrekullueshme. jam shumë e lumtur që sot morra pjesë në seminar. L.Pojani- Tiranë

 13. Jam shumë e lumtur që mora pjesë në këtë seminar, ku energjia dhe njerëzit ishin shumë të mirë. Mësova dhe i kuptova disa gjëra shumë të rëndësishme të cilat më duhen mu në këto momente të jetës. Me të vërtetë shumë ndryshe kuptova sa shumë thelbësore është të dimë çfarë duam. Unë kuptova se shumë gjëra që kisha dashur dhe kisha ditur sakt çfarë janë i morra të gjitha. Është bërë një kohë që nuk e kam të qartë se çfarë të filloj me biznes..dhe ashtu edhe jeta të sjell konfuzion dhe ndjenja të paqarta… Unë tani i premtoj vetes se do të mendohem dhe do ta pyes veten ta ndjej mirë çfarë dua sepse unë e di se mund ta kem. E falënderoj shumë Eridën dhe Evën për organizimin e seminarit dhe sallës së mrekullueshme. Falenderoj shume Mimoya dhe Avni për kurajon dhe dashurinë që na jepni. Faleminderit që jeni kështu si jeni. Mimoza Muja antare e nivelit 4 Iam-Power

 14. Faleminder Mimoza dhe Avni për këtë mundësi të jashëzakonshme që na keni krijuar ku dhe jo pak merita ka shoku im i fëmijërisë Andi Kukli. Faleminderit që më dhatë mundësinë të njoh më mirë veten time dhe të zbuloj pasionin dh eëndrën time që ka qenë gjithnjë para meje por unë se shihja. Energjia dhe dashuria që transmetohet këtu është e jashtëzakonshme dhe se kam përjetuar asnjëherë. Prezentim i mrekullueshëm, faleminderit Mimoë. E. Hasani-Shqipëri

 15. Faleminderoj Mimozën dhe Avniun për kohën e tyre dhe mësime që ndanë me ne. Gjithmon ka informata të rreja në takimet tuaja. Faleminderit Johan Hendriks i cili është shumë pozitiv dhe na jep informata të rreja gjithmonë. E.O- Shqipëri

 16. Ndjesi e jashtëzakonshme pozitive. Njoha njerëz të mrekullueshëm me qëllime të ngjashme e me shumë pozitivitet. Eksperiencë e paharueshme. Shihemi në Sukses S. Memeteti -Shqipëri

 17. Përshtzpjet për seminar janë shumë të kënaqshme sepse nga kjo sot kemi mësuar shumë gjëra të rreja se si të ndryshojmë mendimet tona dhe të punojmë më shumë me mendjen tonë. Ajo për çfarë kam ardhur sot ka përmbushur pritjet e mia dhe do të doja të jem pjesë e këtzre seminarave edhe për kohë shumë të gjatë. Me shume respekt. Dr.L. Krasniqi-Kosovë

 18. Kz siemina ishte me të vërtetë shumë i fuqishëm. Unë mësova se çdoherë nëse kemi vullnet gjithnj ka një rrugë. Nëse ne kemi dëshurë të zjartë dhe emndimet në rregul atëherë çdo gjë vjen në jetë. Çfarëdo që mendja e njerut mund të krijojë dhe ta bëjë veten ta besojë mund ta fitojë. Deh nuk i dua eurot por ato më duan mua. Dështimet janë një bekim i maskuar dhe duhet ti përdorim si një urë themelore për arritjet tona. Zess We Are Power, we can do it! Xhoana Bogdani-Shqipëri

 19. Kz seminar ndryshoi shumë mënyrën e të menduarit. Ndihem shumë i qetë që arrita të çliroj një energji negative që kishte disa kohë që më kishin pushtuar. Tani ndihem i lumtur i qetë dhe me harmoni me veten dhe njerëzit. Unë jam i bindur që do të arrij qëllimet e mia. Iam Power A. Llojku-Shqipëri

 20. Nga ky semianr më është rritur besimi në vetvete. Mësova që unë duhet të jap jo vetëm të marr sepse çfarë mbjello korr. Mësova të largoj nga vetja edhe shumë pyetje “si” dhe “kur”? Mësova që çdo gjë ndodh vetëm për të mirë. Mësova që duhet të dua më shumë veten time dhe të nxjer më të mirën nga vetja. Më e rëndësishme që mësova shumë përgjigje të pyetjeve që ia bëja vetes. Jam shumë i lumtur që morra pjesë në këtët seminar të mrekullueshëm dhe jam shumë falënderues dhe mirënjohës Mimozës dhe Avniut për këtë gjë. A. Basha-Shqipëri

 21. Megjithse mbërita në pjesën e 2 me shkëputjen reale u ndjeva shumë mirë! Dhuratë nga Zoti komunikimi me juveku boshti konsiston ne zbulimin e vlerave te gjithsecilit dhe realizimi i tyre. u ndjeva shkëlqyeshëm! Pjesmarësit shumë pozitiv! Falenderime pafund nga zemra! Ndiehm shumë mirë që jam shumë mirë. E.Mehmeti!


13047735_10153408802531536_6459668679078503841_o

13087637_10153408815356536_6929839495468227122_n
6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page