top of page
2023.PNG

Si të fitoni lirinë financiare me Iam Power


Nëse jeni duke kërkuar një profesion të shekullit të ri!


1. A nuk doni që të keni 1 klient ne muaj dhe te fitoni gati 700 Euro 2. Po nese keni 2 te fitoni 1400 Euro 3. Po nese keni 3 te fitoni 2100 Euro a do ju mjaftonin keto para per 3 ore ne muaj gjatë 12 muajve?


Çfarë Mësoni në këtë Kurs?

  1. Si të Flisni në Publik-Bëhu Spiker Publik Profesional, mësohu si të flasësh pa frikë, me vetëbesim dhe integritet!

  2. Si ti gjeni klientët-Shitja është një nga sfidat me të cilat përballen këtu do të mësoni si të shisni pa shitur.

  3. Si të mbani seanca 1 në 1-Çfarë duhet të dini që ti ndihmoni klientët tuaj, të krijojnë të ardhmenm që ata duan.Sa është çmimi?


  • Për të kryer një fakultet ndoshta ju duhen më shumë se 10000Euro!

  • Për të marrë rrugën, që të shkoni në një shtet tjetër ju duhen 5-10 vite ose gjithë jeta për të punuar punë të vështirë fizike.

  • Pra çmimi i këtij kursi mund të jetë i barabartë me gjithë jetën tuaj! Çmimi i këtij kursi është

Çmimi=500€

Në këtë çmim përfshihen:

  • 4 Takime në javë -ZOOM

  • 4 Nivelet në I am Power – me vlerë 1200€ ! Ju e merrni për: 0€

  • Trajnimi për Trajner 1 – me vlerë 677€! Ju e merrni për: 0€

  • Kurseni total 1877€!


Çertifikimi për këtë kurs është i njohur dhe i vlerësuar nga shumë institucione dhe kompani shqiptare! Pas përfundimit me sukses të kursit, nxënësit do të jenë në gjendje të marrin një certifikatë PDF të miratuar si dëshmi e arritjeve të tyre të reja. Çertifikatat e miratuara mund të porositen dhe të dorëzohen në shtëpinë tuaj me postë për vetëm 15 Euro. Ka një tarifë shtesë prej 5 Euro për studentët ndërkombëtarë. Çertifikimi nga IAM POWER Pas përfundimit të suksesshëm të testimit të vlerësimit të këtij kursi, ju do të kualifikoheni për Çertifikatën e Arritjes nga Akademia e Suksesit Iam Power, si dëshmi e zhvillimit tuaj të vazhdueshëm profesional.Ashtu si pothuajse çdo gjë që krijoj, mos prisni derisa të jeni gati. “Gati” nuk do të vijë kurrë. Ngrini dorën. Thuaj po. Fluturoni…

“Ejani në privilegj,” tha ai. “Nuk mundemi, kemi frikë!” u përgjigjën ata. “Ejani në privilegj,” tha ai. “Nuk mundemi, do të biem!” u përgjigjën ata. “Ejani në privilegj,” tha ai. Dhe kështu ata erdhën. Dhe ai i shtyu ata. Dhe ata fluturuan.

– Guillaume ApollinaireShkëlqni dritën tuaj si Spiker Publik Profesional

Mësoni si të flini me vetëbesimMe seancat 1 në 1 ndihmoni të tjerët të krijojnë jetën e ëndërrave të tyre

177 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page