top of page
2023.PNG

Suksesi do të thotë vetë- respekt, duke gjetur vazhdimisht më shumë lumturi dhe kënaqësi reale nga..

Suksesi do të thotë të fitosh admirim, udhëheqje, si qenie e shikuar nga njerëzit në biznesin tuaj dhe jetën shoqërore.


Suksesi do të thotë liri: liria nga shqetësimet, frika, zhgënjimet dhe dështimet.

Suksesi do të thotë vetë- respekt, duke gjetur vazhdimisht më shumë lumturi dhe kënaqësi reale nga jeta, qenia në gjendje të bëjë më shumë për ata që varet nga ju.

Suksesi do të thotë të fitosh.

Suksesi - arritja - është qëllimi i jetës!


Çdo qenie njerëzore dëshiron sukses. Të gjithë duan më të mirën që mund të ketë kjo jetë. Askush nuk e pëlqen zvarritjen, duke jetuar në mediokritet. Askujt nuk i pëlqen ndjenjat

jo te mira dhe ndjenja e detyruar të ndjeje në atë mënyrë.


Disa nga mençuritë më praktike për krijimin e suksesit gjenden në citatet biblike

duke deklaruar se besimi mund të lëvizë malet.

Besoni, vërtet besoni, ju mund të lëvizni një mal dhe mundeni. Jo shume

njerëzit besojnë se ata mund të lëvizin malet. Pra, si rezultat, jo shumë njerëz besojne dhe i kane ato qe duan.


Në ndonjë rast me siguri keni dëgjuar dikë që thotë diçka si është

pakuptimësi të mendosh se mund të bësh një mal të largohet vetëm duke thënë

'Mal, largohu. Eshtë thjesht e pamundur ”.


Njerëzit që mendojnë në këtë mënyrë e kanë ngatërruar besimin me dëshirat. Dhe është

mjaft e vërtetë, nuk mund të dëshirosh te largosh një mal. Ju nuk mund ta dëshironi veten në një komplet ekzekutiv. As nuk mund ta dëshironi veten në një shtëpi me pesë dhoma gjumi, me tre banja ose me të ardhura të larta.


Por ju mund të lëvizni një mal me besim. Ju mund ta fitoni suksesin duke besuar

ju mund të keni sukses.

Nuk ka asgjë magjike apo mistike në fuqinë e besimit.


Besimi funksionon në këtë mënyrë. Besimi, qëndrimi "Unë jam-pozitiv. Unë mund të" krijon fuqine, aftësine dhe energjine e nevojshme për tu bërë. Kur ju besoni se unë-mund ta bëj-atë, si - bëj-zhvillohet.


Çdo ditë në të gjithë vendin të rinjtë fillojnë të punojnë në punë të reja. Secili prej

atyre "dëshirojnë" që një ditë ata të mund të shijojë suksesin, që shkon me arritjen ne

maja. Por shumica e këtyre të rinjve thjesht nuk kanë besimin se duhet për të arritur shkallët e larta.


Dhe ata nuk e arrijnë majën. Duke besuar se është e pamundur të ngjitet lart, ata nuk i zbulojnë hapat që çojnë në të mëdhenjtë lartësitë. Sjellja e tyre mbetet ajo e personit "mesatar". Por një numër i vogël i këtyre të rinjve vërtet besojnë se do të kenë sukses.


Ata qe i qasen punës së tyre me qëndrimin "Po shkoj-lart". Dhe me

besimi thelbësor ata arrijnë majën. Duke besuar se ata do të kenë sukses dhe se është

e mundur këta njerëz studiojnë dhe vëzhgojnë sjelljen e drejtuesve të lartë.


Ata mësojnë se si njerëzit e suksesshëm u qasen problemeve dhe marrin vendime.

140 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page