TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

Të duash veten është vërtet vështirë, ja si ta bësh!

Updated: Dec 21, 2020

Dashuria për veten dhe lumturia nuk gjenden, ato krijohen.

Të duash veten është gjëja më produktive që mund të bësh për jetën tënde, sepse gjithë ai dyshim, urrejtja ndaj vetvetes dhe nënvlerësimi po ju mban larg nga arritja e potencialit tuaj të plotë dhe natyrisht, lumturia e vërtetë.

Ju nuk mund të jeni me të vërtetë të lumtur nëse nuk e doni veten sepse pa marrë parasysh sa e lumtur është gjithçka tjetër në jetën tuaj, ju gjithmonë do të ndiheni të padenjë, pasi nuk e meritoni lumturinë. Të duash veten nuk është arrogante apo madhështore, që në moshë të re na është mësuar që të duash veten do të thotë të jesh egoist, i gabuar, arrogant, patronizues, jo tërheqës dhe joproduktiv.

Na ndiqni neser ne webinarin e rradhes ne oren 20:00. Mos mungoni.

Linku i regjistrimit452 views0 comments

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌