top of page
2023.PNG

Të gjithë njerëzit e mëdhenjë në histori, kanë kaluar përmes tragjedisë ose kohë të këqija në jetë.


Mos u ndjeni të mërzitur për mua.Unë jam larg nga të qenurit i mërzitur.

Jam kaq shumë i lumtur,më shumë se asnjëherë!


Arsyeja pse jam kaq i lumtur është që une e dija vite më parë që kjo do të vinte për mua.Unë e kam zgjedhur këtë përvojë dhe e pranova.Isha i përgaditur për të.Ishte pervojë e mirëseardhur.


Unë e prisja si një aventurë ,sfidë dhe si një përvojë që do të më bëjë person më të mirë dhe do të më mundësojë ti liroj(ti shfaq) aftësitë të cilat asnjëherë s'do të kisha qenë në gjendje ti liroj,pa e përjetuar këtë situatë.


Të gjithë njerëzit e mëdhenjë në histori kanë kaluar përmes tragjedisë,ose kohë të këqija në jetë.Disa shkuan në burg.


Në Bibël Xhozef,ishte dërguar në burg për 7 vite.Lexoni librin e Jobit në Bibël.


Mendoni për Mandelën,Gandhi,Chavez,madje edhe njerëzit si Steven Jobs.


Njerëzit e mrekullueshëm të cilët bëjnë gjëra të mëdha ,të gjithë kanë përjetuar tragjedi të mëdha.

Probleme me shëndet,bankrotim,probleme me familje,ju është marrë biznesi,janë dërguar në burg etj...


Mendoni dhe lexoni storjet e Onassis,Robertson,Walt Disney,Colonel Sanders,Crock e të tjerë.


Lista vazhdon.Kjo rrugë nuk është për të gjithë ,disa njerëz NUK duhet ta zgjedhin këtë rrugë.Por të gjithë do të përfitoni mga rruga që e kam zgjedhur....


Shumë dashuri për të gjithë.


Kevin Trudeau


Perkthyer nga Mimoza Thaqi
241 views0 comments
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page