TESTIM PËR VLERËSIM TË DITURISË NIVELI 2 IAM-POWER

Testimi i nivelit te 2 Eshte Gati, ato qe do te kalojne testimin me 100% pergjigje te sakta Testimin e nivelit 2 do te kerkojne nga Enisa ne email iampowersuport@yahoo.com ose ne Viber +38976256899. Testimi eshte vetem per Antaret dhe eshte Konfidenciale, ju lutem mos e ndani me persona qe nuk jane antar. Te drejtat e copjimit dhe ndarjes me te tjere i ka vetem Iam Power, cdo shkelje eshte e sankcionuar me Ligj. Ju falenderoj per Mirkuptim. Ju qe jeni niveli 1 dhe doni te kaloni ne Nivelin 2 gjithashtu kontaktoni Enisen ne iampowersuport@yahoo.com ose ne Viber +38976256899.Qe te ecni ne rrugen tuaj drejt Suksesit. Klubi Juaj Per Zhvillim Personal Iam Power


11 views

HYRJE PËR ANËTARËT PREMIUM

niveli 1.png
niveli 2.png
niveli 3.png
niveli 4.png
WEBINARET.png

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌