top of page
2023.PNG

Top 5 librat me te mire per tu lexuar ne Pranvere-Vere 2022

Te keshe nje liste me librat me te mire per tu lexuar tani ne Pranvere-Vere 2022 do te thote te jesh gjithmone i pergatitur per te blere librin e duhur per jeten tende!


Sa here na ka ndodhur te jemi ne librari per dicka te caktuar dhe aroma librit na ka terhequr ta blejme dhe nje liber? Por sa here jemi gjendur ne kete moment dhe nuk e dijme se cilin liber te marrim ngase aty ka me qindra tituj librash?


Ndersa sot une ju jap sugjerimet me te mira ne bote, qe ti keni cdo here dhe gati per hapin e radhes drejt suksesit tuaj!

Mos harroni te mbani shenim dhe ta keni gjithmone me vete kete shenim. Mbajeni ne canten ose portofolin tuaj ne menyre qe cdo here qe gjendeni ne librari, te dini ku ta gjeni thesarin tuaj! Ne videon me poshte jane edhe kopertinat e librave ne menyre qe me lehtesisht ti gjeni.

Sugjerimi nr.1 Dale Carnigie - Arti per te fituar miq dhe pushtet.

Sugjerimi nr.2 Dale Carnigie - Si te behesh udheheqes i zoti.

Sugjerimi nr.3 Wallance Wattles- Shkenca e madheshtise.

Sugjerimi nr.4 Dale Carnigie - Si ti zgjidhesh mosmarreveshjet ne jete.

Sugjerimi nr.5 Wallance Wattles- Shkenca e Pasurimit.


Ju uroj suksese dhe mos harroni, nje Leader eshte gjithmone Lexues!

296 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page