top of page
2023.PNG

UDHËHIQNI VETEN NË KOHËRA KRIZASH, 37 MËSIMET MË TË RËNDËSISHME JETËSORE

"Ja Çfarë Do të Mësoni nga kjo Konferencë."

 Si ta vendosni veten në gjendjen mendore më pozitive para se të veproni, prezentoni, shisni me lehtësi absolute!  Mënyrat e shpejta dhe të thjeshta për të rritur në mënyrë dramatike kreativitetin dhe zgjuarsinë tuaj.  Si të merrni vendime të shkëlqyera dhe të dini se ato janë të sakta, para se të ndërmerrni veprime, pa pushim. Pyete veten: A mendon se është e mundur të bëhesh milioner ose qenie njerëzore e suksesshme nëse nuk je në gjendje të marrësh vendime të mira mbi një bazë të qëndrueshme? Më besoni, kjo është një nga thesaret e fshehura që duhet të zbulohet në këtë konferencë që ASKUSH TJETËR NUK JU MËSON Si të hiqni dorë nga mënyra e jetesës së zvarritjes dhe të hipni në Trenin e Veprimit Ndiqni për pjesën tjetër të jetës tuaj! Si të shpëtoni veten nga çdo negativitet për veten tuaj - ose të bllokoni atë që ju drejtohet nga të tjerët! Si ta shndërroni trurin tuaj në një makinë krijuese të parave që krijojnë ide! Ne vendosëm tarifën e hyrjes në 74 Euro kur e vendosëm këtë ngjarje. Por ju nuk do të paguani atë shumë. Ju mund të merrni regjistrimet e plota të kësaj ngjarje edhe në audio, , të dorëzuar menjëherë pas konferencës në emailin tuaj, me vetëm 37,00 Euro! Tani për çmimin e ulët prej vetëm 37,00 Euro mund të lëvizni drejt fluturimit në qiell me liri të plotë. Zgjedhja është e juaja. A do të merrni një vendim të mençur TANI dhe të merrni këtë konferencë që ndryshon jetën, duke përdorur kuletat për tarifën e treguar më lart? Bëni vendimin tuaj TANI dhe ndryshoni jetën tuaj për MË MIRË. sinqerisht, Mimoza Thaqi P.S. Ne jemi të sigurt që do të habiteni me të gjitha informacionet tepër të vlefshme që do të mësoni nga këto regjistrime. Avniu dhe unë mezi presim t'ju ndihmojmë në çdo mënyrë që dimë si! Oferta përfshin #Bonus:


265 views1 comment

1 Comment


Pershendetje e dashur me falni se unë kam shum deshir ta ndegjoj ket konferenc po per pagesen mundemi vetem per mes WESTER UNION por tash jan te mbyllur dhe me qen te hapura unë nuk kam mundesi te shkoj se duhet te udhtoj me tren ju lutem nese keni mundesi me lejoni ta shikoj se si te kaloj ko pademi dota baj pagesen meniheri ju lutem ju duam pa fund dhe ju deshiroj nje dit te mbar dhe te lumtur tegjithve

Like
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page