top of page
2023.PNG

UDHËHIQNI VETEN NË KOHËRA KRIZASH 37 MËSIMET MË TË RËNDËSISHME JETËSORE!

“E Pamundur nuk është asgjë … dhe asgjë nuk është e Pamundur!”

KONFERENCËN ONLINE

18. Prill. 2020

ora: 15:00-19:00

UDHËHIQNI VETEN

NË KOHËRA KRIZASH

37

MËSIMET MË TË RËNDËSISHME JETËSORE


Mimoza Thaqi do të ndaj me ju:


  • Informacionet më të reja lidhur me Gjendjen Botërore, asnjë predikim sepse se kamë atë të drejtë, vetëm qetësi dhe fokusim te vetja.

  • 14 Regullat për të arritur Edukimin financiar

  • Si të zhvilloni Imunitet ndaj Dështimit

  • Qëndrimi i Suksesit Që Asnjëherë nuk Dështon

  • Vetë biseda dhe Fjalët fantastike që duhet përdorni  për Lumturi

  • Largo Pengesën më të madhe të Suksesit

  • Meditim Udhërëfyes Për Qetësi Në Këtë kohë të Pandemisë

  • Fitoni extra  5,000 deri 10000 Euro në vjet duke u bërë Trajner i Iam Power 

  • Fitoni extra 600- deri 2400 Euro në muaj duke filluar me 0 para.        Me punë nga Shtëpia.

  • 37 Mësimet më të rëndësishme Jetësore

Ka mrekulli kur mendoni në Përmasa të Mëdha

Vite më parë dëgjova Kevin Trudeau duke më sugjeruar librin "Mendoni në Përmasa të Mëdha", dhe titulli i librit ishte i fuqishëm dhe ky titull më motivonte në një mënyrë të madhe - njejte si Libri "Mendo dhe Pasurohu," ku vetem titulli ndryshoi mendimet e mia per jeten dhe unë akoma i mbaj këto fjalë me vete sot. Ato janë si më poshtë:

"Besoni të pamundurën dhe mund të bëni të pabesueshmen."

"Mendo në Përmasa të Mëdha"

"Mendo dhe Pasurohu"

Ndoshta edhe juve që tani po lexoni këto tituj do të ju japin një syçelësi dhe shpresoj shumë të jetë ashtu!

Po pse i Përmenda, sepse sa e rëndësishme është që në kohë të duhur ti dëgjoni fjalët e duhura.

Fjalët mund të na gëzojnë, hidhërojnë, mashtrojnë, begatojnë. Si të bëni ju dallimin e fjalëve të vërteta dhe atyre fallco.

Si duhet të përdorim fjalët për të bërë vetëm mirë për të tjerët dhe për veten dhe si të dallojmë fjalët mashtruese... për këtë do të flas më gjërësisht në këtë Konferencë.


Regjistrohu për Konferencën Online
Çmimi 74 Euro
Për blerje deri më datë 15 Prill= 37 Euro
#Bonus fitoni Nivelin 1 në Iam Power ( mbi 180 trajnime për jetë pozitive)

238 views1 comment

Recent Posts

See All

1 commentaire


Dashnim Latifi
Dashnim Latifi
04 avr. 2020

A ka ndonje kycje gratis per ne qe i kemi humbur punat tashme dhe jemi mbyllur ne karantine

J'aime
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page