Une sot do ta dua jeten time.❤

Une sot do ta dua jeten time.❤


Jam shume mirenjohese per kete dite te bukur dhe te bekuar jam mirenjohese per shendetin tim dhe te miqeve te mi jam e lumtur qe Zoti kujdeset per mua dhe miqte e mi.


Ne cdo sekond Frymarrje jam e lumtur dhe falenderuese qe cdo gje ne kete univers punon ne menyre te mrekullueshme.


Jam mirenjohese qe cdo dite e ne cdo menyre une dhe miqte e mi behemi me mire e me mire e me mire.

Jam mirenjohese per cdo bekim qe vjen ne jeten time dhe te miqeve te mi.


Faleminderit Zot

Faleminderit Zot

Faleminderit Zot


Dorjana Taci457 views3 comments

HYRJE PËR ANËTARËT PREMIUM

niveli 1.png
niveli 2.png
niveli 3.png
niveli 4.png
WEBINARET.png

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌