top of page
2023.PNG

Vallëzoni sikur askush nuk po ju shikon!


Një ushtrim i fuqishëm për të çliruar frenimet, energjinë negative dhe aftësitë tuaja latente!

Këtu është një proces i thjeshtë që do të çlirojë energjinë negative të ngecur. Kjo do të bëjë që "energjia të lëvizë" në trupin tuaj dhe në "fushë". Bërja e këtij ushtrimi DO të krijojë rezultate pozitive dhe te shpejta.

Do të ndiheni më mirë. Dëshirat tuaja do të shfaqen më lehtë në jetën tuaj. Do të rrisni përqendrimin dhe fokusin tuaj. Do të ndjeni një shkallë më të lartë "paqeje të brendshme" dhe lumturie. Thjesht shkoni vetë në një dhomë. Luaj muzikën tuaj të preferuar "te kercimit". Pastaj për 10 minutat e ardhshme (vendosni një kohëmatës), kërceni sikur askush nuk po ju shikon! Bëhu i egër dhe i çmendur. Lëreni të lirë. Lëreni të shkojë. Lërini të gjitha jashtë. Lëvizni vërtet trupin tuaj. Lërini të gjitha pengesat tuaja. Këndoni nëse dëshironi gjithashtu, me zë të lartë. Ekziston një film i quajtur "Burrat që ia ngulin sytë dhive". Ai bazohet në një histori të vërtetë të trajnimit të burrave ushtarakë amerikanë për të qenë "psikikë". Në film ka një skenë ku ndodh kjo "vallëzimi". Është argëtuese dhe informuese për t'u parë. Bëjeni këtë proces dhe do të ndjeni ndryshimin menjëherë.

Shumë dashuri, GuruKev

142 views0 comments

Recent Posts

See All

Commenti


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page