top of page
2023.PNG

Walt Disney shkoi ne 302 banka deri sa njera i tha po.

E gjej shume te veshtire qe njerezit e mencur te fitojne ne biznes


•Sepse te mencurit e shpenzojne gjithe jeten duke u munduar te figurojne gjerat, mundohen te zbulojne gjera te lehta dhe te shpejta dhe keta njerez te mencur nuk bejne asgje.


•Dhe kur me shihnin mua ata thonin ajo smund ta bej, dikush si une smund ta bej. Por ajo e ben sepse NUK KA DICKA TE TILLE pothuajse DO TE FITOJ


•pothuajse DERI TE LIRIA FINANCIARE. Pothuajse deri sa te dal mbas shtegut, pothuajse deri sa te arrij atje, pothuajse eshte nje menyre e jetes pothuase e te gjithave


•Por fitimtaret e bejne


Merrni Seminarin e Endërrave Aty i keni të gjitha prej A deri Zh si te hapni biznes dhe si te gjeni financa.

Çdo gjë në 6 Audio
369 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page