top of page
2023.PNG

Biografia e Trajneres Motivuese Besa Hasani...lexo me shume duke klikuar linkun...

Besa Hasani e lindur me 23 gusht 1969 ne Mitrovice.


Shkollen e mesme e kam perfunduar ne vitin 1987, gjimnazi “Sillvira Tomazini” - drejtimin biologji- kimi ne Mitrovice, dhe me pas I vazhdova studimet ne fakultetin e mjekesesise per 3 vite, por nuk i perfundova.

Gjate viteve 1994-1999 kam punuar ne nderrmarjen BMK-Commerce si administratore,

Prej korrikut 1999-dhjetor2000 kam punuar si punetore sociale ne organizaten nderkombetare “ADRA”,

Janar 2001 deri ne gusht 2001 kam punuar ne organizaten nderkombetare ICRC (International Committee of Red Cross) Kryqin e Kuq Nderkombetar si punetore terreni.

Shtator 2001 deri ne gusht 2004 punova si menagjere e projekteve ne Seqours Catholique – Caritas France,

Shtator 2004 deri ne qershor 2020 si menagjere e projekteve ne Caritasin e Kosoves

Tetor 2020 – qershor 2021 si punetore administrative ne QKMF – Mitrovice.
Gjate gjithe ketyre viteve te punes, morra pjese dhe u certifikova ne shume trajnime ne fushen e te drejtave te njeriut, avokim, nderrmjetesim, shkruarjen e projekteve, shkruarjen e raporteve, bazat e hulumtimit, mbrojtjes se ambientit, trajnime per biznes etj, por nder sukseset me te medha ne jeten time, ishin mesimet dhe trajnimet te cilat I

i mesova ne Akademine e suksesit ne “I AM POWER ”.


TRAJNIMET QE KA MARRE PJESE, JANE SI VIJON:


Gjate vitit 2020 fillova t’I ndjek videot e z. Mimoza Thaqi ne You Tube, dhe ne fund te po ketij viti u bera anetare e kesaj Akademie.

Trajimet e ndjekura:

- Trajnimi per biznes

- Webinar Online – Zoom Top Secret

- Deklaroni fuqine tuaj

- Trajnimet per trajner motivues

- Let the sea set you free

- Rikthimi I fuqise.
325 views0 comments

Kommentare


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page