TRAJNIMI PËR BIZNESE

ÇFARË PËRFITONI PASI TË PËRFUNDONI KURSIN:

  1. Shkathtësi Intelegjente për mendësinë e saktë drejt Suksesit.

  2. Çdo hap fillestar nëse jeni në fillim të kësaj ideje.

  3. Hapi tjetër logjik për të dërguar biznesin tuaj në një nivel më të lartë.

  4. Çdo vend ku ju mund të aplikoini për grande dhe para të cilat shumë pak njerëz i shohin dhe përdorin.

  5. Dhe më e rëndësishme ju pasi të përfundoni këto trajnime do të dini si mendimet e juaja krijojnë paratë.

TRAJNIMI PER BIZNES prezentim.png

Cili është mësimi i vërtetë këtu?

Cili është mësimi i vërtetë këtu? Nuk besoj se duhet të përsëris, sa e rëndësishme është Familja, gjithë ju e dini dhe e ndjeni çdo ditë. Këtu është realiteti tronditës, se shumë çifte vetëm pse nuk kuptojnë diferencën mes 2 botërave mendojnë se kanë humbur dhe dashurinë...dhe një fjalë e bukur nga dikush tjetër i tërheq dhe kjo pastaj dërgon në shkatërim të një tempulli aq të vlefshëm që nuk ka sukses në botë që do të zëvendësonte.

Nëse jeni burrë merrni biletat e seminarit dhe bëjani surprizë gruas... Nëse jeni grua mendojeni si një nga dhuratat më të bukura që i keni bërë bashkëshortit tuaj... Ejani në seminar të sepse aty do të kuptoni në formën më të thjeshtë dhe ilustruese se çpo ndodh me ju dhe do të thoni KU KEMI QENË DERI MË SOT!

Disa gabime të kushtueshme në përvojën time më ka mësuar këtë që dua të ndaj me ju, dhe më duket sikur është Seminari më i Bukur i bërë ndonjëherë.

Ju Imagjinoj sa të lumtur do të dilni nga ky seminar dhe sa fjalë që do ti themi juve do të ju duken sikur kemi qenë në shtëpinë tuaj...

Ka më shumë histori për tu treguar...të bukura dhe shumë të trishtuara gjithashtu... Shpërfill këtë këshillë në rrezikun tënd! Dhe nesër mos thuaj se nuk tu dha mundësia

Nëse ju jeni i lumtur në martesën tuaj ne gëzohemi por nëse njihni miq apo familjarë që kanë konflikt tregoni atyre për këtë Seminar...

Aplikoni tani në linkun më poshtë:

https://www.mimozapower.com/harmonia-familjare
129 views0 comments

POROSI TË LIBRAVE DHE TRAJNIMEVE

Përfitoni nga ofertat aktuale duke na kontaktuar:

+38975305999

LIBRAT 5 LIBRA viti i ri.jpg

SI TË GJENERONI MILIONA PËR IDENË OSE BIZNESIN TUAJ

webinar onilne: 28 Dhjetpr 2020

+38975305999

page1.jpg

©‌ ‌Copyright‌ ‌MMXX‌ ‌Iam‌ ‌Power‌ ‌Part‌ ‌of‌ ‌Sun‌ ‌and‌ ‌Stars‌ ‌Corporation‌