top of page
2023.PNG

Ju ftojmë në Seminar Motivues " HARMONIA FAMILJARE"Durrës 3-4 Tetor

Seminari i parë dhe i vetmi në gjuhën shqipe për këtë temë!
Ky seminar është për të gjithë ata që janë në lidhje ose nuk kanë lidhje akoma apo kane patur lidhje dhe kane frikë të rifillojnë...


Është mësimi më i vlefshëm në jetë që do ta dëgjoni për HARMONINË familjare, është thelbi, qeliza e çdo hapi tjetër që do të ndërrmerrni.


Sa do që të mundoheni për të arritur sukses nëse partneri juaj është kundër jush do të dali fjala e tij/saj sepse ai/ajo me bindje të plotë të thotë se do të dështosh dhe pastaj të thotë a të THASH!


Ai/ajo nuk e di se është bindja e tij që të bëri ty të dështosh dhe ai/ajo nuk e di se është egoja e tij/saj që e udhëheq jetën në anën negative, ai/ajo nuk e di se gjithçka që mendon ka të drejtë nëse është për të mirë por të kundërtën e di me 100% siguri.


Mos lejoni keqkuptimet e vogla të shkatërojnë marrëdhënien tuaj, sepse nuk është shkaku te ti ose partneri por te bota shumë e ndryshme e njëri tjetrit.


Me kuptimin e këtyre ndryshimeve jeta juaj asnjëherë më nuk do të jetë e njëjtë!


Janë gjërat e vogla që bëjnë dallimin e madh...


Mos hezitoni të dilni jashtë zonës kofore të disharmonisë familjare sepse nga ju varet e arrdhmja e juaj dhe fëmijëve tuaj...


P.S.:Për anëtarët e niveleve Premium kemi oferta të posaçme prandaj kontaktoni me anëtaret e skuadrës sonë, ose aplikoni që të ju njoftojmë: KLIKO KËTU:


P.S.S.: Për ata që janë larg dhe e kanë me pamundësi pjesëmarrje fizike gjithashtu do te ketë live stream dhe do mund ta ndiqni nga shtëpia prandaj aplikoni të ju tregojmë për ofertat e posaçme.
Do të ju shfaqim në formën tonë si kemi tejkaluar këto dallime sepse kur 2 partnerët skanë mirëkuptim ajo jetë është një errësirë totale të cilën e kemi përjetuar.


Me shume Përzemërsi ju mirëpresim në seminar

Mimoza dhe Avniu


Çfarë do të mësoni në këtë Seminar:
​1. Kur burrat dhe gratë janë në gjendje të respektojnë ndryshimet e tyre, atëherë dashuria ka një shans të rritet. (  Mimoza)
2. Ankesa e shprehur më shpesh që gratë kanë për burrat është se burrat nuk dëgjojnë. ( Mimoza)
3. Ankesa e shprehur më shpesh që burrat kanë për gratë është se gratë gjithmonë përpiqen t'i ndryshojnë ato. (Avniu)
4. Dymbëdhjetë llojet e ndryshme të dashurisë dhe përdorimi i tyre për ti tajkaluar ndryshimet e botërave mashkull femër. ( Mimoza)
5. Njëzet e pesë mënyra për të fituar rezultat të madh te femrat. (Avniu)
6. Njëzet e pesë mënyra për të fituar rezultat të madh te meshkujt.( Mimoza)
7. Ashtu si komunikimi është elementi më i rëndësishëm në një marrëdhënie, argumentet mund të jenë elementi më shkatërrues. ( Mimoza)
8. 6 mënyrat si të hiqni dorë nga mundimi juaj i kotë për të ndryshuar një mashkull ( Mimoza)
9. Si femrat të kërkojnë ndihmë nga mashkulli dhe ta marrin atë. (Avniu)
10. 4 Stinët e Dashurisë ( Mimoza dhe Avniu)


KUJDES!

Për shkak të distancës së ruajtur në sallë vendet janë shumë të limituara, do të pranohen aplikimet e para. 3-4 TETOR 2020 DURRËS HOTEL ADRIATIK *****  Seminari FAMILJA NË HARMONI ÇMIMI : 127 EURO Falas fitoni: NIVELIN 1 = 47 EURO NIVELIN 2 NË IAM POWER 97 EURO Akomodimi 1 NATË ne dhoma dyshe - Mengjesi -Parkimi - Nje cader ne plazh dhe pishine per cdo dhome  Coffee break(kafe amerikane, uje, caj, biskota) -  - Wi-fi ne te gjitha ambientet- Te dielen me 4 Tetor: Takime individuale ose ne grup. mesime interaktive , argetim, plazh, pishinë.
250 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page