top of page
2023.PNG

Nese ben mire, e mira kthehet te ti!

Nese ben mire, e mira kthehet te ti! Nese ben keq e keqja ktheht te ti, atehere pse te bejm keq kur e dim se do te na kthehet neve! Kjo ska asnje logjik.


Je mbret ne mbreterine tende, je drite ne driten tende, je jete ne jeten tende...Pranoe kete si te verteten me absolute te gjithe perkushtimit tend. Eshte e vemja fuqi qe te mban ne jete prandja PRANOE VETVETEN, se ti po e meriton PRANIMIN e qenies se mrekullueshme qe ti je...


Te duhet nje dituri e konsiderueshme per te kuptuar gjërësinë e injorancës tënde.

Thomas Sowell


Nese e ndryshon mendimin per nje gje ajo gjeja ndryshon! Dr.Wayne Dyer


Ne të gjithë jemi përgjegjës për përvojat tona. Louise Hay


Çdo mendim që mendojmë krijon të ardhmen tonë. Louise Hay


Pika e fuqisë gjithnjë është në kohën e tashme. Louise Hay


Çdo kush vuan nga urejtja ndaj vetes dhe fajit.Louise Hay


Është vetëm një mendim, dhe mendimi mund të ndryshojë.Louise Hay


Përmbledhur nga statuset në fb privat të Mimoza Thaqit ndër vite


Lexo më shumë, te anëtarësimi falas në "Iam Power"me perzemersi Mimoza Thaqi

464 views1 comment

1 Comment


Xhuli Spahiu
Xhuli Spahiu
Feb 23, 2020

Like
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page