top of page
2023.PNG

Pse njerëzit punësojnë një trajner të zhvillimit personal?

Ekzistojnë shumë arsye pse njerëzit duan të punësojnë një trajner të zhvillimit personal. Le t'i kalojmë përmes tyre një nga një. Në fakt, nëse keni trainuar dikë përpara, atëherë disa nga këto mund të tingëllojnë me ju:

1. Kur ata duan të zbulojnë qëllimin e tyre

A nuk është aq e trishtueshme kur njerëzit jetojnë tërë jetën e tyre pa zbuluar qëllimin e tyre? A nuk jeni ju dhe unë me aq fat që kemi gjetur qëllimin tonë në jetë? Shumë herë, si një trajner i zhvillimit personal, do të ndeshni njerëz që ende nuk e kanë zbuluar qëllimin e tyre në jetë.

Këta janë lloji i njerëzve që kanë jetuar tërë jetën e tyre sipas tekave të të tjerëve. Ata kanë marrë vendime bazuar në atë që të tjerët prisnin të bënin, ata kurrë nuk kanë pasur një shans të lënë vërtet dhe të jenë vetvetja e tyre.

Por tani ata kanë vendosur të marrin jetën e tyre në duart e tyre, dhe ata kanë zgjedhur që ju të jeni mentori i tyre. Unë mendoj se ky është lloji i sfidës për të cilën duhet të jesh mikpritës. Si trajner, asgjë nuk mund të jetë më frymëzuese se kjo.

2. Kur duan të fuqizohen

Shumë njerëz ndjehen jashtëzakonisht të pafuqishëm në situatën e tyre. Për shkak të rrethanave që janë detyruar mbi ta ose besimeve të tyre kufizuese, ata mendojnë se nuk kanë fuqi për asgjë.

Si një trajner i zhvillimit personal, ju mund t'i ndihmoni ata të zbulojnë fuqinë e tyre personale të brendshme. Por ki kujdes, këta janë zakonisht njerëz që kanë kaluar shumë dhe kanë qenë në shumë marrëdhënie abuzive (profesionalisht dhe personalisht), kështu që do të të duhet të jesh tepër delikatë këtu.

3. Kur duan të zhvillojnë marrëdhënie të forta

Është fakt që shumica e njerëzve nuk kanë më së miri marrëdhëniet me të afërmit dhe të dashurit e tyre. Fakti i trishtuar është se shumica e këtyre marrëdhënieve janë të këqija për shkak të tregimeve që ne krijojmë brenda kokës sonë.

Si një trajner i zhvillimit personal, ju mund t'i ndihmoni klientët tuaj të merren me këto duke i bërë ata introspektivë. Ju jeni pasqyra në të cilën ata mund të shohin reflektimin e tyre dhe të kuptojnë të vërtetën e marrëdhënieve të tyre.

Ky është një nga mjetet më fuqizuese që keni në dispozicionin tuaj.

4. Kur duan të jetojnë jetën, ata dëshirojnë të jetojnë

Për shkak të një larmie arsyesh, njerëzit kanë tendencë të zhvillojnë shumë pasiguri dhe besime kufizuese. Si rezultat, njerëzit nuk jetojnë domosdoshmërisht jetën që ata duan të jetojnë sepse ato përfshihen në një predhë.

Si trajner i tyre i zhvillimit personal, ju mund t'u jepni atyre strategji dhe metoda për të punuar vetë dhe kështu të dalin nga guaska e tyre si rezultat.


Iam Power po ritet shumë shpejt dhe ka nevojë për Trajner që i kanë mjeshëtruar mësimet në këtë platformë. Prandaj shfrytëzoni këtë mundësi që ju jepet tani me çmimet më të përballueshme të mundëshme që ti shtoni vetes edhe një Profesion.


Në trajnimin e drejtpërdrejtë me Mimoza Thaqin për 6 muaj ose 1 vit ju mund të arrini këtë shumë shpejt.

Aplikoni tani që të ju kontaktojmë dhe të ju mundësojmë të ardhura shtesë për mirëqenien tuaj.

393 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page