top of page
2023.PNG

( Terapia e mendjes Trupit dhe Shpirtit)Trajnim 2 ditor"SI TË LARGOJMË MENDIMET NEGATIVE"

PËRMBLEDHJE

"Hiqni Qafe mendimet Negative"

Planifikoni një fundjavë ndryshe, ku ju do të ndjeni lirim nga çdo mendim negativ që ju atakon pothuase 24 orë në ditë, 7 ditë në javë.

Dhuroni vetes 2 ditë relaksi, kuptimi, qetësie dhe meditimi...

Shumë nga njerëzit që janë në procesin e vetë-zbulimit / vetë-njohjes / vetë-kujtesës / gjetjes së Zotit etj. vijnë në pikën ku ata zakonisht ndalen sepse mendja nuk është krijuar për hapin tjetër dhe të fundit. Ata shkëputen nga ideja për të qenë vetëm në këtë botë dhe e kuptojnë se ata janë pjesë e kësaj. Ndiheni si kjo pjesë e mozaikut, por vazhdoni si më parë, thjesht në një nivel tjetër.

Sepse në fund i gjithë mozaiku është plot me kufij, në të cilët ka shumë pjesë.

Me shume info: Kliko këtu


513 views1 comment

Recent Posts

See All

1 Comment


Gazmend Cokli
Gazmend Cokli
Oct 27, 2020

Falminderit shum moza me vertet lutje e fuqishme me ketoh fjal te embla po naj ushqenen zemrat tona pa durim pres te te takoj nje perqafim te ngrot te duha zemer

Like
321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page