top of page
2023.PNG

Kush eshte Dori Taci, lexo biografine e saj...

Kjo eshte Dorjana Taci. (Dori Taci)


Lindur me 2.10.1992. Ka perfunduar Arsimin e Larte per mesuesi, dega Gjuhe-Letersi Shqipe ne vitin 2013. Perfunduar Masterin per Gjuhe-Letersi Shqipe per Arsimin 9-vjecar me profil minor Italian ne vitin 2015.

Gjithmone Dorin e ka terhequr profesioni, qe te kete kontakte dhe komunikim me njerezit.

Dori eshte nje njeri shume ambicioz dhe e do ate qe e ben, jepet me zemer per te ndihmuar te tjeret sikunder ajo u ndihmua.


Ne vitin 2019, Dori u be pjese e Akademise me te Madhe ne Shqiperi per Vetezhvillim dhe Sukses, te quajtur I AM POWER - UNE JAM FUQIA.


Ne vitin 2020, ka filluar te jete pjese e ekipit te I AM POWER. Prej 1 viti, Dori eshte duke punuar me njerez, duke ju ardhur ne ndihme.

Ka qene nje periudhe shume e fuqishme dhe e lumtur per te, duke pare si ajo ka ardhur ne fillim ne I AM POWER.

Dori vendosi, kishte nje qellim te mirepercaktuar qe fillimisht te ndryshonte jeten e saj, pastaj te niste te udhezozonte te tjeret, te ecin ne rrugen qe Dori e ndoqi.

Dori gjithashtu shperblehet per punen e bere ne formen me te mire, duke siguruar dhe te ardhura shume te larta per veten dhe jeten e saj.


Trajnimet qe ka marre pjese, jane si vijon:


Korrik 2019 Antare ne I AM POWER.

7 Mars 2020 marre pjese ne “Seminarin e Endrrave”. Tetove. Maqedoni.

18 Prill 2020 marr pjese ne Webinarin online : “Udhehiqni veten ne kohe krizash”.

30 Maj 2020 marr pjese ne Webinarin online: “Lironi Aftesite tuaj. Vetebesimi- Celesi juaj”.

25 Korrik 2020 marr pjese ne Webinarin online: “Si te fokusohemi ne 1 Projekt ne Kohe”.

9 Gusht 2020 marr pjese ne Emisionin : Mimoza Power Show- 8 Javor.

3 Tetor 2020 marr pjese ne Seminarin fizik: “Harmonia ne familje”. Durres. Shqiperi.

22 Nentor 2020 marr pjese ne Webinarin online: “ Dekurajimi eshte nje semundje, si te kurohet”.

28 Nentor 2020 marr pjese ne Webinarin online: “Si te largojme mendimet Negative”

11 Dhjetor 2020 marr pjese ne Webinarin online : “ Si te beni para si nje Trajner Motivues”.

28 Dhjetor 2020 marr pjese ne Webinarin online: “Si te gjeneroni milionat” Vazhdimi i “Seminarit te Endrrave 1”.

4 Janar 2021 marr pjese ne Trajnimin 4-Javor: “Biznesi per Fillestaret”.

13 Shkurt 2021 marr pjese ne Seminarin fizik: “ Harmonia ne Familje 2”. Durres. Shqiperi.

27 Shkurt 2021 marr pjese ne Webinarin online: “ Zomi Top Secret per te Verteten e Fshehur prej vitesh”.

3 Mars 2021 marr pjese ne Trajnimin: “Deklaroni Fuqine Tuaj. Sfiden 80-ditore”

6 Mars 2021 marr pjese ne “Trajnimin per Trajner Motivues”


Webinare te ligjeruar:


2 Dhjetor 2020 ligjeruar Webinarin online: “ Jini te mire me veten”.


11 Dhjetor 2020 ligjeruar ne Webinarin online : “ Si te beni para si nje Trajner Motivues”.


21 Dhjetor 2020 ligjeruar Webinarin online: “ Te duash veten eshte vertete e veshtire. Ja si ta besh ate”.Jam shume e lumtur, qe Dori tani eshte e trajnuar me baze Integritetin dhe Dashurine, per te ofruar Mentorim 1 ne 1 tek njerezit qe kane nevoje. Jam shume mirenjohese gjithashtu, qe Dori eshte pjese e ketij misioni dhe shume e bekuar, qe misioni i Akademise konsiston vetem ne perhapjen dhe rritjen e Dashurise dhe Pasurise, tek njerezit ne te gjithe boten ku flitet shqip.

Me shume dashuri Mimoza Thaqi


519 views0 comments

댓글


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page