top of page
2023.PNG

Kush eshte Erisa Bujari, lexo biografine e saj...
Kjo eshte Erisa Bujari.


Lindur me 21 Gusht të vitit 1989 në qytetin e Shkodrës, Shqipëri.

Erisa Bujari eshte nje vazje, e cila karakterizohet nga shume cilesi, por nje nder to qe do te vecoja eshte kembngulesia per te arritur aty ku eshte qellimi.

Erisa eshte pjese e Ekipit te I AM POWER tashme dhe jam shume e lumtur dhe e bekuar per te.


Erisa ka filluar ne shtator 2019 te behet pjese e Akademise se Vetezhvillimit dhe Suksesit I AM POWER pasi, deshira dhe kembngulesia e beri te merrte vendimin per te ndryshuar dhe ja doli me se miri.

-Në vitin 2012 diplomohet për studimet Teologjike dhe Katekizëm, të përfunduara me sukses pranë dioqezës në Shkodër.

- Në vitin 2014 diplomohet në Master Shkencor në Psikologji Klinike.

- Në vitin 2017 liçensohet si "Psikologe Klinike" pranë “Urdhrit të Psikologut” të Shqipërisë.

- Në vitin 2017 i jepet "Çertifikate Nderi" për realizimin me sukses të projektit, mes Shqipëri- Itali me temë: Europa, pro për një vëllazëri të të gjitha ngjyrave.

- Në vitin 2018 nis biznesin e saj, me produkte biologjike kozmetike, i cili sa vjen dhe është në rritje dhe suksese të vazhdueshme.

- Në vitin 2019 fiton titullin "Psikologu më i mirë i Vitit" për kontributin e çmuar në shoqërinë shqiptare.

TRAJNIMET QE KA MARRE PJESE, JANE SI VIJON:


- Në vitin 2019 merr pjesë në seminarin "Lidershipi i Fuqishem" organizuar nga Iam Power Academy në Prishtinë, Kosovë me pjesemarrjen e z.Behgjet Pacolli.

- Në vitin 2019 merr pjesë gjithashtu në seminarin mbajtur në Mitrovicë, organizuar nga Iam Power Academy.

- Në vitin 2020 merr pjesë në Seminarin e Endrrave mbajtur në Tetovë seminari më i fuqishëm i biznesit organizuar nga Iam Power Academy.

- Në vitin 2020 bëhet pjesë aktive e skuadrës Iam Power Mastermind nga ku është edhe në mentorim dhe mësim të vazhdueshëm.

- Me dt.02 Tetor 2020 merr pjese ne seminarin fizik me teme "Familja ne Harmoni" organizuar ne Durres Shqiperi nga Iam Power Academy.

WEBINARE TE LIGJERUARA:


- Me dt.11 Dhjetor 2020 ligjeron ne webinarin me teme "Si te fitoni para si nje Trajner Motivues"


- Me dt. 4 Janar 2021 ligjeron ne webinarin dhe trajnimin e fuqishem per "Bisnesin Fillestar, Startup-et".


- Me dt. 13 Shkurt 2021 ligjeron ne seminarin e mbajtur ne Durres "Harmonia Familjare", organizuar keta takime nga Iam Power Academy.


Nderkohe, vazhdon me mesim dhe aplikim te mesimeve te çmuara cdo dite dhe cdo dite.

Qellimi I Erises eshte qe I A M POWER eshte te shtrihet ne sa me shume vende te botes, ku flitet shqip dhe keto mesime, te ndikojne tek sa me shume njerez, qe ti japin kuptim jetes se tyre. Mesime te tilla, jane mesimet qe secili i kerkon thelle ne zemren e tij ndaj Erisa deshiron, qe te gjithe te kene mundesi te jetojne potencialin e palimituar, qe Zoti ka krijuar ne qeniet e tyre te pastra.Jam shume e lumtur, qe Erisa tani eshte e trajnuar me baze Integritetin dhe Dashurine, per te ofruar Mentorim 1 ne 1 tek njerezit qe kane nevoje.

Me shume dashuri Mimoza Thaqi749 views0 comments

Comments


321279079_866068484710673_1573109786234773235_n.jpg
bottom of page